Yardım! SWING 6.5'dan MIB2.5 9.2 geçiş ve yaşadığım problemler.

Süper! Gelelim diğer sorununuza o halde, yanlış kodlama da bazı menülerde stabil çalışmayı etkiliyor olabilir. Sizden ricam ya görsel ya da adptasyon ve tarama verilerini paylaşın, inceleyelim. Fabrika ayarlarına dönmekle böyle sorunlar yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Hocam bu sorunlar kodlamayla alakalı degil
Cıhaz crack yapılırken yapılan yanlıslıklardan kaynaklanan sorunlar

Orijinal yazılım tekrar atılınca sw update ekranındaki her şey Y oluyor mu acaba? Araçtayken çağrı bile alamıyorum.

Az önce flashladım üstteki mesajda yer alan dataseti. Ses kalitesi çok iyi şu anda subwoofer olayı kalktı. Acaba çekirdek yazılım var mı üniteler için? Fabrikasyon durumuna getirirsek belki bt düzelir. Sonradan tekrar swaplar açılır bir şekilde.
Tabikide çekirdek yazılım var ve daha sonrasında cihaz swaplarını aktif ederek kullanabilirsiniz…Tabikide bu işlem için yardıma ihtiyacınız olabilir yada bu konulara yatkın iseniz kendinizde halledebilirsiniz…https://mib-helper.com/ bu linkten aradığınız çözüme kolayca ulaşabilirsiniz…

Hocam teşekkür ederim. Tevafuk aynı dosyayı buldum bu akşam flashlayacağım. Sonrasında aio kurulum önerir misiniz? Az önce farkettim radiostationdb de güncel olmasına rağmen radyo logolarını çekmiyor. Bu arada adınız Arda mı? :)
Tabikide öneririm…Hızlı bir çözüm olarak…

Ekli dosyalar

• IMG_1352.jpeg
    IMG_1352.jpeg
    155.6 KB · Görüntüleme: 5
Tabikide öneririm…Hızlı bir çözüm olarak…
Hocam düzgün bir crack islemı olduğunda gerek yok
Güncel parametreden sonra bir adaptasyon daha alıp paylaşır mısınız, security access koduyla..
Düz bağlantı kuruyor sadece ses; telefon datası yine yok. Nadir de olsa birkaç kez unut / bağlan yapınca data da çekiyor. O zaman farkettim ki aşağıdaki ayarlar menüsünde bt gözüktüğü zaman bağlantı kuruyor eğer wlan üzerindeki sekmede bluetooth ayarları yoksa sadece ses alabiliyor. Herkese teşekkürler.

Ekli dosyalar

• D4ED1261-0F84-47B0-A356-8F3931A9D5CB.jpeg
    D4ED1261-0F84-47B0-A356-8F3931A9D5CB.jpeg
    116.1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_1957.jpeg
    IMG_1957.jpeg
    118 KB · Görüntüleme: 2
Son düzenleme:

Geri
Üst Alt