Golf 8.5 Multimedya Kısayol

Ahmeterdicete

Yeni Üye
İsim
Ahmet Erdi Çete
Araç
Golf 8.5
Arkadaşlar buradaki kısayolların üzerine basılı tutup başka bir kısayol atayıp değiştirebiliyosunuz örneğin ben start stop atadım pratik oluyor bilmeyen arkadaşlar için

Ekli dosyalar

• IMG_0540.jpeg
    IMG_0540.jpeg
    75.8 KB · Görüntüleme: 75

Alttaki kısım da aynı şekilde, peki klima kısmında nasi 3 tuş var bende 2 tane

Onu bimiyorum hocam bir servise göster istersen

Müziğin sesini tek tuşla mute yapabileceğimiz bir kısayol var mı? Ben bulamadım eğer varsa. Ekranı yukarıdan aşağı çekip oluyor yalnız. Tek hamlede mute yapmanın bir yolunu bulamadım

Müziğin sesini tek tuşla mute yapabileceğimiz bir kısayol var mı? Ben bulamadım eğer varsa. Ekranı yukarıdan aşağı çekip oluyor yalnız. Tek hamlede mute yapmanın bir yolunu bulamadım
Açma kapatma düğmesine bir kez basınca sesi kapatıyor tekrar basınca sesi açıyor

Açma kapatma düğmesine bir kez basınca sesi kapatıyor tekrar basınca sesi açıyor
Sağol hocam, öğrendiğim iyi oldu. Keşke direksiyonda da olsaydı. Benim önceki mk8 de vardı. Bunda yer kalmamış sanırım.

Tamamen varsayım:
Direksiyondaki ses azaltma düğmesine basılı tutunca kısıyor mu hocam?

Astra L de böyle anında kısıyor, sesi artırma tuşuna basınca da kaldığı seviyeden geri devreye giriyor. Belki yeni Golfte de böyle bir şey vardır ?

Tamamen varsayım:
Direksiyondaki ses azaltma düğmesine basılı tutunca kısıyor mu hocam?

Astra L de böyle anında kısıyor, sesi artırma tuşuna basınca da kaldığı seviyeden geri devreye giriyor. Belki yeni Golfte de böyle bir şey vardır ?
Yok hocam maalesef olmuyor denedim onu da olmadı. Ortasına falan basmayı denedim öyle bir şey de olmadı. Tık tık en sona kadar kademeli kısıyor. Bir anda tamamen kesmiyor sesi.

Arkadaşlar buradaki kısayolların üzerine basılı tutup başka bir kısayol atayıp değiştirebiliyosunuz örneğin ben start stop atadım pratik oluyor bilmeyen arkadaşlar için
start stop herkesin ana ekraninda var saniyodum
demek araci ilk aldığımda yapmışım hatirlamiyom😃

Yabancı forum sitelerinde sesli komut tuşuna bir kere basıldığında sesin direk kapandığını uzun basinca sesli komutun açıldığını belirtmişler.

Bende aracı ilk gün kurcalarken öyle bişey yaşamıştım sanki doğru olabilir.

arac kisayolunda da eklemeler yapiliyor
silecek servis pozisyonu yada el freni gibi..

Ekli dosyalar

• 1000030393.jpg
    1000030393.jpg
    129.1 KB · Görüntüleme: 28

Geri
Üst Alt