Ahmeterdicete
Yeni Üye
Alttaki kısım da aynı şekilde, peki klima kısmında nasi 3 tuş var bende 2 tane
Yok ya bunun için servise gidilmezOnu bimiyorum hocam bir servise göster istersen
Açma kapatma düğmesine bir kez basınca sesi kapatıyor tekrar basınca sesi açıyorMüziğin sesini tek tuşla mute yapabileceğimiz bir kısayol var mı? Ben bulamadım eğer varsa. Ekranı yukarıdan aşağı çekip oluyor yalnız. Tek hamlede mute yapmanın bir yolunu bulamadım
Sağol hocam, öğrendiğim iyi oldu. Keşke direksiyonda da olsaydı. Benim önceki mk8 de vardı. Bunda yer kalmamış sanırım.Açma kapatma düğmesine bir kez basınca sesi kapatıyor tekrar basınca sesi açıyor
Tamamen varsayım:Müziğin sesini tek tuşla mute yapabileceğimiz bir kısayol var mı? Ben bulamadım eğer varsa. Ekranı yukarıdan aşağı çekip oluyor yalnız. Tek hamlede mute yapmanın bir yolunu bulamadım
Yok hocam maalesef olmuyor denedim onu da olmadı. Ortasına falan basmayı denedim öyle bir şey de olmadı. Tık tık en sona kadar kademeli kısıyor. Bir anda tamamen kesmiyor sesi.Tamamen varsayım:
Direksiyondaki ses azaltma düğmesine basılı tutunca kısıyor mu hocam?
Astra L de böyle anında kısıyor, sesi artırma tuşuna basınca da kaldığı seviyeden geri devreye giriyor. Belki yeni Golfte de böyle bir şey vardır ?
start stop herkesin ana ekraninda var saniyodumArkadaşlar buradaki kısayolların üzerine basılı tutup başka bir kısayol atayıp değiştirebiliyosunuz örneğin ben start stop atadım pratik oluyor bilmeyen arkadaşlar için
Çoğu insan kapatmak istediği için teslim sürecinde ekliyolardir muhtemelen, ben alırken vardı ekrandastart stop herkesin ana ekraninda var saniyodum
demek araci ilk aldığımda yapmışım hatirlamiyom
Dediğiniz gibi suan için tek hamlede yapılacak çözüm bu.Açma kapatma düğmesine bir kez basınca sesi kapatıyor tekrar basınca sesi açıyor