YabanAdami
Yeni Üye
klima tarafı bazı araçlarda 3 tane bazılarında 2 tane bunu bulabilen oldumu
3 tane olan life ve ya style pakettir p yazar geri görüş kamerasını açar. Dcc opsiyon varsa orası 4 e çıkar sürüş profili seçersin. 2 tane olan impression pakettir onlarda logodan çıkan geri görüş kamerası yok bildiğim kadarıylaklima tarafı bazı araçlarda 3 tane bazılarında 2 tane bunu bulabilen oldumu
araca her bindiğimde ilk iş start stop ve şerit takibi kapatmak oluyo..Çoğu insan kapatmak istediği için teslim sürecinde ekliyolardir muhtemelen, ben alırken vardı ekranda
Start stop neyse de şerit takip sinir bozuyor ya. Kaç yıldır her gün araba süren insanım bildiğimi unutturdu resmen.araca her bindiğimde ilk iş start stop ve şerit takibi kapatmak oluyo..
Aynısı aynısıaraca her bindiğimde ilk iş start stop ve şerit takibi kapatmak oluyo..
hayır impresiyon paketlerdede 3 tane olan bir çok araç var3 tane olan life ve ya style pakettir p yazar geri görüş kamerasını açar. Dcc opsiyon varsa orası 4 e çıkar sürüş profili seçersin. 2 tane olan impression pakettir onlarda logodan çıkan geri görüş kamerası yok bildiğim kadarıyla
Bende yok hocam araç alırkende göstermediler geçen bi ekranda görünce sordum saolsun arkadaş cevapladı bende öyle öğrendim bilmeyen için paylaşayım dedimstart stop herkesin ana ekraninda var saniyodum
demek araci ilk aldığımda yapmışım hatirlamiyom
Ben bugün denedim bunu müzik sesi aynen devam ediyor.Yabancı forum sitelerinde sesli komut tuşuna bir kere basıldığında sesin direk kapandığını uzun basinca sesli komutun açıldığını belirtmişler.
Bende aracı ilk gün kurcalarken öyle bişey yaşamıştım sanki doğru olabilir.
sol aynada kör nokta kalmiyo ayna ucunu panaromik gibi yapmışlar begendim ama sag aynada yokBunların yerine kör nokta, geri görüş falan koysalar millet daha çok memnun olur.
Unutmazsam bende deneyeceğim buradan dönüş yaparım.Ben bugün denedim bunu müzik sesi aynen devam ediyor.
Bende o özellik çalışmıyor zatensol aynada kör nokta kalmiyo ayna ucunu panaromik gibi yapmışlar begendim ama sag aynada yok
birde parkederken aynayi yukari aşağı yaptiginizda 2 ayna birden inip kalkiyo yani özellik işte
yoo ben kapatmıyorum trafikte kalırsam startstop kapatıyorum sadeceAynısı aynısı
Yav kardeşim sana kapion diyen mi var ben adama katıldığımi belirttimyoo ben kapatmıyorum trafikte kalırsam startstop kapatıyorum sadece