Güzel video olmuş teşekkürlerVolkswagen'in ülkemize resmen getirdiği ilk elektrikli SUV larından biri
olan Volkswagen ID.4 ü inceledim ve Youtube kanalımda paylaştım. Siz değerli vw golf severlerle de paylaşmak istedim. Beğendiyseniz kanala abone olursanız sevinirim. İyi seyirler.
YOUTUBE
Bunu alırım daha iyi mal gibi mal her anlamda en baz versiyonu dahi bundan daha iyi@Xcorpit39 giriş modeli bu özelliklerde evet ancak 2 seçenek daha mevcut. Yinede Volkswagen markasına yakışmıyor. Belki kodlama ile limit değiştirilebilir. Ayrıca bu id4 serisi kime hitap ediyor ben anlamadım küçük araba isteyen için id3 var, büyük isteyen için id5 var. Örneğin her gün Ev-İş arası araç kullanan bir adam olsa bu id4 yerine aynı fiyat bandında id3gtx alır, hem daha ekonomik sürüşün hemde daha fazla performans'ın keyfini çıkartır.
Volkswagen bu elektrik işine pek istekli değil ve kafaları karışık gibi görünüyor.
Bu aracın fiyatı ÖTV KDV ile 2.5 milyonu buluyor yalnız bunu da dikkate almak lazımBunu alırım daha iyi mal gibi mal her anlamda en baz versiyonu dahi bundan daha iyi
Paylaşılan fotoğrafta 1.866 ötv ve kdv dahil fiyatı yazıyor.Bu aracın fiyatı ÖTV KDV ile 2.5 milyonu buluyor yalnız bunu da dikkate almak lazım
Çok ilginç sadece renk değiştirince aracın vergisi dahi değişiyor fiyat artıyorPaylaşılan fotoğrafta 1.866 ötv ve kdv dahil fiyatı yazıyor.