Buğu oluşması normal değil…hiç bir aracımda görmedim bu güne kadarBuğu oluşup geçiyorsa sorun yok. Buğu damlaya dönüşüyorsa servise başvurun.
Sanırım araç R-Line, ancak R-Line bu stop lambaları ile gelmiyor…siz nasıl aldınız ?!
Bence de normal değil, buğu oluşması için stopun içinde sıvı olması lazım ki buharlaşsın. Demek ki bir yerden sızıntı var.Buğu oluşması normal değil…hiç bir aracımda görmedim bu güne kadar
Ben de normal demiyorum.Buğu oluşması normal değil…hiç bir aracımda görmedim bu güne kadar
Opsiyon kabul etmiyorlar..!Opsiyonla neden gelmesin ki
biz bu led opsiyonlu araç bekliyorduk ayın 5i ila 15i arasında bayileri arıyordum tesadüfen ankarada buldukSanırım araç R-Line, ancak R-Line bu stop lambaları ile gelmiyor…siz nasıl aldınız ?!
teşekkür ediyorum sizin de stoplarınız hayırlı olsunNe güzel demiş üstad;
Değerli Golf tutkunu Dostlarımız;
Burada kendimizi tanıtmak başkalarını da tanımak mümkündür.
Belli bir formatı yok. Hayal gücünüze ve keyfinize kalmış.
https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/
Geçmiş olsun sıfır araç hemen servise gidebilirsin lakin full ledlerde bunlar normal şeyler sıcak soğuk durumundan...
Stoplar harika bende Mk8 Life aracım için aldım kısa sürede montajını yapacağız bakalım nasıl olacak...
Aracınız için kocaman bir
Ben de aynı yöntemle çalışayım o zaman…biz bu led opsiyonlu araç bekliyorduk ayın 5i ila 15i arasında bayileri arıyordum tesadüfen ankarada bulduk
Opsiyonlu bir çok style ve r line araç mevcut ! ! !Opsiyon kabul etmiyorlar..!