Stoplarda Buğu Problemi

Buğu oluşması normal değil…hiç bir aracımda görmedim bu güne kadar
Ben de normal demiyorum.
Ancak full LED far ve stoplarda tamamen kapalı bir yapıya sahip değil. Bu sebeple iç sıcaklık dış sıcaklık farkı oluşunca havadaki nemin yoğuşması olarak kabul ediliyor.
Bunu herkes tecrübe edecek anlamı taşımaz. Ancak olursa da bunun bir sorun olarak kabul edilmediğini, sadece fazla buğulama durumunda damlaya dönüşünce su almış muamelesi görüp sorunun nereden kaynaklandığı araştırılmaya başlanıyor.

Kısaca hoş bir görüntü değil ve servisler normal diyecektir. İzolasyon sebepli su almasıyla geçici buğu bir değil.

Ne güzel demiş üstad;

Değerli Golf tutkunu Dostlarımız;

Burada kendimizi tanıtmak başkalarını da tanımak mümkündür.

Belli bir formatı yok. Hayal gücünüze ve keyfinize kalmış.

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Geçmiş olsun sıfır araç hemen servise gidebilirsin lakin full ledlerde bunlar normal şeyler sıcak soğuk durumundan...

Stoplar harika bende Mk8 Life aracım için aldım kısa sürede montajını yapacağız bakalım nasıl olacak...

Aracınız için kocaman bir🧿

Son düzenleme:
Ne güzel demiş üstad;

Değerli Golf tutkunu Dostlarımız;

Burada kendimizi tanıtmak başkalarını da tanımak mümkündür.

Belli bir formatı yok. Hayal gücünüze ve keyfinize kalmış.

https://www.golftutkusu.com/topic/178-ben-kimim-tanisma-konusu/

Geçmiş olsun sıfır araç hemen servise gidebilirsin lakin full ledlerde bunlar normal şeyler sıcak soğuk durumundan...

Stoplar harika bende Mk8 Life aracım için aldım kısa sürede montajını yapacağız bakalım nasıl olacak...

Aracınız için kocaman bir
teşekkür ediyorum sizin de stoplarınız hayırlı olsun 🧿

Son düzenleme:

Arkadaşlar farlarda buğu eskiden normal değildi çünkü tamamen kapalı bir sistemle üretiliyordu. Şuanda bu led farların camları eskisi gibi değil ve içerisinde ciddi bir sıcaklık mevcut dışarısı soğuk olunca haliyle buğu yapıyor. Impression paketlerde stoplarda buğu olmuyor çünkü sizdeki gibi iq led değil (wattıyla alakalı). Bende ve birkaç kişide ön farda buğu olduğunu gördüm. Buğu geçtiği zaman tek nokta leke kalmıyor su alma vs varsa durum farklı tabi. Volvo S90, Cupra Formentor gibi araçlarda da bu buğu durumlarıyla ilgili yazılar ve fotoğraflar var ek olarak bazı markaların kitapçıklarında bile yazıyor. Yani eski kafasından kurtulmak lazım eskiler eskide kaldı.

Geri
Üst Alt