Stoplarda Buğu Problemi

Opsiyonlu bir çok style ve r line araç mevcut ! ! !

https://www.dogusoto.com.tr/arac-arama?q=golf&brands=14913&gearTypes=Otomatik

@Rapido63 bu siteden takibini sağlayabilirsiniz . Eskiden 2-3 günde bir eklemeler yapılıyordu ancak şu an durum ne bilmiyorum eğer opsiyonlu bi araç arıyorsanız bu kotadan mutlaka denk gelecektir. Denk gelmesi halinde direk bulunduğu bayii ile iletişime geçebilirsiniz.

Bir de hala faal durumda mı bilmiyorum ama 444 8 924 güncel araçların hepsini görüntüleyip yardımcı oluyorlardı

Opsiyonlu bir çok style ve r line araç mevcut ! ! !
Arkadaşım İzmir’de hem Avek’e hem de Vosmer’e gittim, ben R-Line almak istiyorum ancak 18 jant ve Premium Led stop opsiyonlu olsun 3-4 ay bile beklerim dedim, bana verdikleri cevap “artık opsiyonlu araç siparişi almıyoruz” oldu…
Ancak bazen gelenler arasında sizin istediğiniz opsiyonlara veya opsiyonlardan birine sahip araç çıkabiliyor o zaman haber veririz dediler…ama 2003 ve 2011 model Golflerimi alırken istediğim opsiyonları belirleyip 3-4 ay beklemiş ve istediğim zevkime uygun araçları alabilmiştim…

Son düzenleme:
Arkadaşım İzmir’de hem Avek’e hem de Vosmer’e gittim, ben R-Line almak istiyorum ancak 18 jant ve Premium Led stop opsiyonlu olsun 3-4 ay bile beklerim dedim, bana verdikleri cevap “artık opsiyonlu araç siparişi almıyoruz” oldu…
Ancak bazen gelenler arasında sizin istediğiniz opsiyonlara veya opsiyonlardan birine sahip araç çıkabiliyor o zaman haber veririz dediler…ama 2003 ve 2011 model Golflerimi alırken istediğim opsiyonları belirleyip 3-4 ay beklemiş ve istediğim zevkime uygun araçları alabilmiştim…
Artık yağlı ballı opsiyonlu araçlar geldiğinde satış temsilcileri direk esnaf galeri kollarına paslıyor. O yüzden opsiyonlu araçlar kullanıcılara genelde bu yüzden kolay kolay denk gelmiyor. Bulunmaz hint kumaşı değil işin özünde ancak kovalamanız gerekli. Özel sipariş veremiyorsunuz bu doğru ancak opsiyonlu araçlar mevcut sadece denk getirmeniz gerekli.

Buğu Olayı bizim impression araçta da oluyor. Açıkçası kendiliğinden düzeldiği için takmıyorum artık.

Geri
Üst Alt