Golf 8 1.0etsi K&N 33-3111 Kutu İçi Filtre

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan metinkar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hocam bence IAT de kayda değer bir düşüş olmamış hatta artış olmuş durarken, araç motor içi Golf 8 ve 8.5 oldukça az hava alıyor (aerodinamik yapı nedeniyle ızgaralar küçük) bundan dolayı bence bu modlama para israfı gibi geliyor bana, bunun yerine kutu içi filtre yapılabilir.
Aynen hocam yapı gereği hava alamıyor, şimdilik kış olduğu için bu şekilde kullanıyorum. Yaza doğru çizimlerini yapıp üretmeyi planladığım hava emiş kutusu olacak. ondan sonra fark edilir bir düzeyde düşüş bekliyorum.

bu şekilde önden gelen havayı toplayıp filtreye iletecek. bilinen markaların fiyatları çok yüksek yazmıyorum bile :D
Ekran Resmi 2025-01-03 22.38.30.png

Ayrıca ea211 kodlu 1.0 tsi motorda 200 210 hp bandına gelen stage 3 projemiz var. o araçta iat için bir çalışma yapıldı ve iat yaz aylarında bile 10 11 dereceye kadar düşüyor.

Aynen hocam yapı gereği hava alamıyor, şimdilik kış olduğu için bu şekilde kullanıyorum. Yaza doğru çizimlerini yapıp üretmeyi planladığım hava emiş kutusu olacak. ondan sonra fark edilir bir düzeyde düşüş bekliyorum.

bu şekilde önden gelen havayı toplayıp filtreye iletecek. bilinen markaların fiyatları çok yüksek yazmıyorum bile :D
Ekli dosyayı görüntüle 81076

Ayrıca ea211 kodlu 1.0 tsi motorda 200 210 hp bandına gelen stage 3 projemiz var. o araçta iat için bir çalışma yapıldı ve iat yaz aylarında bile 10 11 dereceye kadar düşüyor.
Vay canına, gerçekten heyecan verici, bu projenin detaylarını bilmek isteriz, ancak bizi yazı ve log kesmez :D Video isteriz.

Ekli dosyayı görüntüle 81076

Guzel sonuclar cikmis, yazilimi kim yapti? Turbo olarak ne kullandiniz?

kutu ici alından performans artısı olmuyor değil mi

Sanmıyorum fantazi bizimkisi daha önce kullandık rahatlatıyor...

14Mayıs2022 de arkadaşım dükkanı Halkalıya taşıdığında hayırlı olsuna gitmiştim ozaman bir önceki araca takmıştık... farklı araca geçecektim 9Mayıs2023 çıkarıp satmıştım...

IMG_3094.jpeg
IMG_3099.jpeg
IMG_3096.jpeg
IMG_3097.jpeg

Vay canına, gerçekten heyecan verici, bu projenin detaylarını bilmek isteriz, ancak bizi yazı ve log kesmez :D Video isteriz.
Video gelecek hocam yaza doğru inşallah, buradanda paylaşırım. kendi aracıma açtığım instagram sayfasında bulabilirsiniz yakın zamanda @reflexsilver_mk8

Guzel sonuclar cikmis, yazilimi kim yapti? Turbo olarak ne kullandiniz?
Turbosu orijinaline hibrit yapıldı, yazılımda motor ve şanzuman APR bayisi ock works oğulcan kepsutlu tarafından yapıldı.

Geri