ppf kaplama ve kelebek cam fitil zedelenme sorunu

bowni85

Üye
İsim
Burak
D80C3A53-2BF8-4CFE-8BEF-FA6D763D5A70.jpeg

Ekli dosyalar

• 9872278E-2283-448F-BBF5-C7FF9DFBE6CA.jpeg
    9872278E-2283-448F-BBF5-C7FF9DFBE6CA.jpeg
    100.5 KB · Görüntüleme: 47
  • DA8C1199-2F20-44A2-86E4-1D8A9BC24D58.jpeg
    DA8C1199-2F20-44A2-86E4-1D8A9BC24D58.jpeg
    68.2 KB · Görüntüleme: 47

arkdaslar aracima ppf yaptirdim malesef kelebek cam fitilini bu hale getirmisler. kelebek cami fitille kompleymis ayri satilmiyo. degisim talep ettim zararinizi karsilariz dediler.sizce serviste kelebek camini degistirmeliyim

Aracın kaç model? Eğer 23-24 model ise ben olsam değiştiririm çünkü fabrika çıkışı golflerin çoğunda kelebek camı ile kapı camının üretim yılları farklı. Satış esnasında sorun olmaz.

Aracın kaç model? Eğer 23-24 model ise ben olsam değiştiririm çünkü fabrika çıkışı golflerin çoğunda kelebek camı ile kapı camının üretim yılları farklı. Satış esnasında sorun olmaz.
24 model hocam. siparis gectim bugun. duzgun biyerde yaptircam cargloss gibi kurumsal bi firmada. serviste kayit acilmasin simdi

Kurcalamayın şu araçları bu kadar… kaş yaparken göz çıkarırlar, sonuç bu..!

Muhtelemen ppf yapılırken fazlalık kısımlarını alırken cam fitillerinin yapışkanı vs ne varsa almışlar maket bıçağıyla geçmiş olsun

Sıcak hava tabancasını yakın tutup fitilleri yakmışlar gibi duruyor. Geçmiş olsun hocam.

Vallahi şu ppf kaplama kadar anlamsız bulduğum otomotiv ürünü çok azdır, bir tanesi de yarasa ayna kapağı, bedava deseler en kalitelisi desler gidip aracımı kaplatmam o kadar sıkıntı görüyorum, yok çizdiler mi bir yerini kestiler mi yok sarardı mı bakımını yaptır falan çok tuhaf bir uygulama, kaput filmi yaptırıp sararınca diğer yerlerle ton farkı olan binlerce araç var trafikte birde sökerken ayrı para alıyorlar altındakş vernik ve boyayı da kaldırırsa daha da fena, insan neden 60-70 bin TL (llumar cam filmi yaptırırlen benim araca ne kadar tutar diye sorduğumda aldığım teklif) para verirde böyle bir yatırım yapar anlamak güç benim tarafımdan, yaptıranlar memnun kalır dilerim ki

Yaptırana kesinlikle saygı duyuyorum ve eleştirmiyorum. Fakat bana da ppf kaplama ve seramik kaplama aşırı derecede anlamsız geliyor. Kesinlikle asla para vermeyeceğim iki uygulama.

kurcalamayin derken napalim korumak icin onerin varmi hocam
Naçizane önerim boya parlatma ve koruma yaptırmak ve periyodik olarak temizlik,parlatma ve koruma olarak bakıma devam etmektir, caanım sıfır araçları götürüp sağını solunu söktürüp elde maket bıçakları vs olan insanların insafına bırakmak bana göre değil kardeşim, başınıza gelen olay için üzüldüğümden konuya dahil oldum inanın yaşadığınız olumsuzluğa değmez…

Birçok arabanın kitapçığını incelemiş biri olarak firmaların kullanıcıdan tek istediği şudur içeriğinde mum olan bir cila (carnauba wax'lar buna bir örmektir.) ile ortamın koşullarına bağlı olarak aracın güneşte kalma süresi, taşlı topraklı yolların kullanılması, ağaç reçinesi kuş pisliği sorunu yaşaması ve yıkanma sıklığı gibi koşullara bağlı olarak 3ay, 6ay veya 12ay da bir olmak koşuluyla cilalanması yeterlidir.

Cilanın etkisini devam ettirmesi ve aracın boyasının zarar görmemesi adına da PH Nötr şampuan kullanarak araba yıkanır bu kadar.

Geri
Üst Alt