2013 Golf 7 Highline DSG Cam Tavan aracım ne kadar eder

bgrztrk71

Üye
Merhaba,
2013 golf 7 highline bir araca sahibim. Yakın zamanda satmayı düşünüyorum, çevremden isteyen insanlar var fakat fiyatta emin olamadım. Ne kadar edeceği konusunda yardımcı olabilir misiniz?
2013 1.6 TDI DSG Highline Cam Tavan
116.900 km
Sol Arka çamurluk ve sol arka kapı boya
Değişen yok
384caa54-b10a-4c32-b415-87b93354471a.jpeg7200b935-f50a-4e2c-8f01-62d4c50c2823.jpeg

Son düzenleme:
Merhaba,
2013 golf 7 highline bir araca sahibim. Yakın zamanda satmayı düşünüyorum, çevremden isteyen insanlar var fakat fiyatta emin olamadım.

İstanbuldasınız, vaktiniz varsa araç alım satımı yapan kurumsal firmalara götürüp baktırın hocam.
Kar marjları son dönemlerde nasıl bilmiyorum ama onların verdiği fiyatın 100 - 150 bin üstünü düşünebilirsiniz.

Sahibinden sitesinden emsal araçları inceleyerek de fiyat belirleyebilirsiniz, aracınızın temizliğini varsa masraf gerektiren yerlerini sizden daha iyi başkası bilemez, ancak bir çok balon fiyatlı ilanlar kafanızı karıştırmasın.

Sanki bu aracı kendiniz satın alacakmışçasına ilanları değerlendirirseniz, en uygun en avantajlı ilanlardan biraz aşağısını (yakınınızın yakınlık derecesine göre bir indirimle) teklif edebilirsiniz.

Hatta bu fiyattan bir ilan açın, gelen taleplerin yoğunluğuna göre de fiyat uygun mu pahalı mı anlayabilirsiniz.

Başkasına satmayacağım halde ilana çıkarmak etik olmaz derseniz orasını bilemem. Ama tanıdığınız aracınızı almaktan vazgeçerse ilandan potansiyel müşteriniz hazır olur en azından.

Geçmişte abim aracını satarken 54.500 yazmıştı ilana, alsatçılar 52 teklif etmiş vermemişti, o paraya ben alayım dedim, elbette olur dedi aldık öylece 8 senedir kullanıyorum. Sonraki iki farklı aracı bana hitap etmiyordu, o da uğraşamadığı için vavacarsa verdi.

Son düzenleme:

Geri
Üst Alt