Far sensörü sorunu

Ali3232

Yeni Üye
İsim
Ali
Araç
Golf 7
Herkese merhaba
2015 Golf 7 Comfortline aracıma dün far ve yağmur sensörü montajı yaptım. Far anahtarından BCM 16 ya kabloyu çektim. Tüm kodlamalarını yaptım. Yağmur sensörü çalışıyor fakat far sensörü “Auto” kısmında duruyor ama gündüz devamlı kısa farlar yanıyor. Araç herhangi bir hata kodu vermedi. Far anahtarını kapattığımda coming home ve leaving home çalışmıyor. Sıkıntı nereden kaynaklanıyor olabilir.

Herkese merhaba
2015 Golf 7 Comfortline aracıma dün far ve yağmur sensörü montajı yaptım. Far anahtarından BCM 16 ya kabloyu çektim. Tüm kodlamalarını yaptım. Yağmur sensörü çalışıyor fakat far sensörü “Auto” kısmında duruyor ama gündüz devamlı kısa farlar yanıyor. Araç herhangi bir hata kodu vermedi. Far anahtarını kapattığımda coming home ve leaving home çalışmıyor. Sıkıntı nereden kaynaklanıyor olabilir.
Kodlamayı tekrar kontrol edin..

Upvote 0
Far anahtari autoda iken coming leaving calisiyorsa sorun gunduz fari kodlamasinda.
Eger calismiyorsa bastan asagi yanlis kodlama

Upvote 0
Far anahtari autoda iken coming leaving calisiyorsa sorun gunduz fari kodlamasinda.
Eger calismiyorsa bastan asagi yanlis
Select>Central electrik>coding>long coding helper>BYTE 6>bit 0-1 Light sensör installed yapılacak.
Select>Central electrik>coding>long coding helper>BYTE 7>Bit 5 işaretlenecek.
1734597000834.png
Bu kodlamaları yaptım

Upvote 0
Upvote 0

Geri
Üst Alt