barisuysa1
Yeni Üye
Merhaba aracım 1.0 highline dsg diye geçiyor ama aracımda ne sunroof ne otomatik vites var normalmi
Hocam normal değil, sizin aracınız olduğundan emin misinizMerhaba aracım 1.0 highline dsg diye geçiyor ama aracımda ne sunroof ne otomatik vites var normalmi
EvetHocam normal değil, sizin aracınız olduğundan emin misiniz
Bende anlamadım ama -Dsg olupta otomatik olmaması garip
İkinci el mi aldınızBende anlamadım ama -
1.0 highline dsg diye geçiyor
Bende anlamadım ama -
1.0 highline dsg diye geçiyor
Evet ama eksperde falan bir sıkıntı yok ne dedilerse o hatasız boyasızİkinci el mi aldınız
Evetruhsatta yazan şase no ile camdaki eşleşiyor mu peki
Aracı sorguladığım zaman dsg şanzıman olarak çıkıyor plakadanHocam nerde yazıyor dsg dıye?
Her highline arac ta da sunroof olmaz vede dsg yanı otomatık vıtes
Aracın ruhsatın a bır bakın
Hocam o zaman büyük bir problem varAracı sorguladığım zaman dsg şanzıman olarak çıkıyor plakadan
Valla bilmiyorum herkes farklı konuşuyor değişikDSG'de bir sorun oldu da düz vites şanzımanla mı değiştirdi?
Yıllar önce, ülkemizde otomatik vites öcü gibi görülürken, o marka araçlar Suriye'ye ziyarete götürülüp şanzımanları değiştirilirdi. Muhtemelen üzerine de para alırlardı. Bugün bu haldeki Suriye'liler o zamanda rahatlarına düşkünmüşlerdi.
Eğer böyle bir durum varsa ilk muayenede belli olur!
Bir yakınımın 1.5 dci aracı da sms sorgulamasında 1.2 olarak görünüyor.Aracı sorguladığım zaman dsg şanzıman olarak çıkıyor plakadan