- İsim
- Oktay
- Araç
- Passat b8 Gte /golf7 Gti
Bu exspert işini anlamadım araç ın ruhsatında araç otomatık yazıyor ama arac otamatık değil bir exspert bunu nasıl goremez
Geçen gündeme gelmişti, pert olan arabaların ruhsatlarına, aynı renk, aynı model çalınan araba uyduruyorlar diye. Ve ekspertizdende araç hatasız, kusursuz geçiyor!!!Bu exspert işini anlamadım araç ın ruhsatında araç otomatık yazıyor ama arac otamatık değil bir exspert bunu nasıl goremez
Aynen bu durum benim kuzenim in başına geldiGeçen gündeme gelmişti, pert olan arabaların ruhsatlarına, aynı renk, aynı model çalınan araba uyduruyorlar diye. Ve ekspertizdende araç hatasız, kusursuz geçiyor!!!
Umarım sizdeki sadece yanlışlıkla öyle yazılmıştır. Servisten, faturasından araştırılabilir. Motor no, şasi no bakılmalı. Muayenede okunamadı diye hafif kusurla geçiriyorlar.
Normal bir durum degil sw olmayan araç nasıl ruhsata sw geçer siz aracınzla Tr dışına cıksanız büyük sorunbenim hb sıfır araç ruhsatta stayşin gozukuyo normalmiş sorun yok demislerdi
belki sende de ayni durumdur
anladığım kadariyla araç ilk satışında emniyet kayitlarinda o araç yoksa ona en yakin olan bisey secip cikariyolar ruhsati
genelde lansman araçlarda oluyo..
Mk7 de aynıbenim hb sıfır araç ruhsatta stayşin gozukuyo normalmiş sorun yok demislerdi
belki sende de ayni durumdur
anladığım kadariyla araç ilk satışında emniyet kayitlarinda o araç yoksa ona en yakin olan bisey secip cikariyolar ruhsati
genelde lansman araçlarda oluyo..