Ruhsat ile araç uyumsuzluğu

Bu exspert işini anlamadım araç ın ruhsatında araç otomatık yazıyor ama arac otamatık değil bir exspert bunu nasıl goremez

Bu exspert işini anlamadım araç ın ruhsatında araç otomatık yazıyor ama arac otamatık değil bir exspert bunu nasıl goremez
Geçen gündeme gelmişti, pert olan arabaların ruhsatlarına, aynı renk, aynı model çalınan araba uyduruyorlar diye. Ve ekspertizdende araç hatasız, kusursuz geçiyor!!!
Umarım sizdeki sadece yanlışlıkla öyle yazılmıştır. Servisten, faturasından araştırılabilir. Motor no, şasi no bakılmalı. Muayenede okunamadı diye hafif kusurla geçiriyorlar.

sigorta yaptırırken daha az fiyat onda çıkıyorsa ondan girmişler ruhsat basılırkende öyle basılmış olabilir düzeltilebiliyor o

benim hb sıfır araç ruhsatta stayşin gozukuyo normalmiş sorun yok demislerdi
belki sende de ayni durumdur
anladığım kadariyla araç ilk satışında emniyet kayitlarinda o araç yoksa ona en yakin olan bisey secip cikariyolar ruhsati
genelde lansman araçlarda oluyo..

Geçen gündeme gelmişti, pert olan arabaların ruhsatlarına, aynı renk, aynı model çalınan araba uyduruyorlar diye. Ve ekspertizdende araç hatasız, kusursuz geçiyor!!!
Umarım sizdeki sadece yanlışlıkla öyle yazılmıştır. Servisten, faturasından araştırılabilir. Motor no, şasi no bakılmalı. Muayenede okunamadı diye hafif kusurla geçiriyorlar.
Aynen bu durum benim kuzenim in başına geldi

anladığım kadariyla araç ilk satışında emniyet kayitlarinda o araç yoksa ona en yakin olan bisey secip cikariyolar ruhsati
Normal bir durum degil sw olmayan araç nasıl ruhsata sw geçer siz aracınzla Tr dışına cıksanız büyük sorun

Mk7 de aynı
"Otomobil Ac Steyşın"
yazıyor

Normal bir durum degil sw olmayan araç nasıl ruhsata sw geçer siz aracınzla Tr dışına cıksanız büyük sorun
bayide de sordum hiçbir sorun olmaz içiniz rahat olsun demislerdi
dedigim gibi lansman araclarinda oluyo genelde piyasada bu sekilde arac çok
eskiden 2.el pejo alcaktim bilgileri karmakarisikti
bence yakit tipi ve vergiden dolayi motor önemlidir diye tahmin ediyorum
şehir dışına çıktım da yurt dışı kaldı 😂

Ac steyşın demek hatchback demek zaten arkadaşlar sorun yok, station wagon ise uzun olanlar, ruhsatta dsg dediği yer muhtemelen sigorta poliçesi oraya ne yazarsanız öyle gider, sigortacınızla konuşup düzeltirsiniz.

Hocam daha garip olanı, 1.0 tsi highline'De manual diye bir seçenek yok kimse bu detaya dikkat etmemiş ama 1.0 tsi manual seçeneğinde golf 7.5'da comfortline veya midline olarak ayrılıyor. Golf 7.5'da Highline Manual seçeneği 1.4 Tsi Highline 6 ileri ve 1.6 Tdi Highline 5 ileri manual olarak mevcut.Highline olupta sunroofsuz olması normal yok dsg olmayadabilir manual highline de olabilir diye atıfta bulunulacak bir konu değil. Bilinçsiz yorumları bi kenara bırakın nacizane tavsiyem bir yetkili bayiiye gidip arabanın proformasını talep edin şase numarasıyla en net bilgi buradan alınabilir

1-Aracınız belki gümrük girişli olabilir tedariğini doğuş üstünden değilde almanyadan direk ithal olarak getirmiş olabilirler bundan dolayı bu şekilde denk gelmiş olabilir tıpkı manual ama life paket sunrooflu golf mk8 olması gibi.

2-Benim yorduğum ihtimal ya araç dönüşümdür(comfort veya midlineplus pakettir hayalet ve ünite takılmıştır donanım desteği ve facelift yapılmıştır)

3-Daha da derine inersek araç gerçekten highline manualse gümrük girişli değilse benzinliyse araç 1.4 tsi olabilir.

Bonus: Dsg'den manuale dönüşüm yapacaklarını sanmıyorum o kadar uzun boylu değil

Bilgilendirme amaçlı bir şeyi de buraya bırakayım; Aracın satışı noterde verilirken paket/şanzıman seçimi zaman zaman yanlış seçilebiliyor veya trafik sigortası kestirilirken paketi hatalı seçebiliyorlar dsg yazabiliyorlar 1.0 tsi polodur 1.0 atmosferik trendline yazabiliyorlar örnek olarak. Sigorta kesilirken daha sık yaşanıyor böyle saçma sapan bir durum ancak sizin yaşadığınız durum farklı 2017-2020 yılları arasında bildiğim kadarıyla 1.0 tsi "manual" highline Türkiye VW bünyesinde getirilmedi.

1.0 tsi manual 2017-2020 yılları arasında midline plus ve comfortline olarak,
1.4 tsi manual 2017-2018 yılları arasında comfortline ve highline olarak,
1.6 tdi manual 2017-2018 yılları arasında comfortline,midlineplus ve highline
olarak ülkemize geldi

Geri