MrEngineer
Üye
Merhabalar, golf 8 2021 aracımda dün Sol arka lambayı kontrol edin uyarisi verdi. Sol arka stopun dis kismindaki lambada sıkintı var. Ampülü patlamış sanırım. Değişimi basit bir işlem midir ? Birde ampül kodu nedir bilen var mı ?
Merhabalar, golf 8 2021 aracımda dün Sol arka lambayı kontrol edin uyarisi verdi. Sol arka stopun dis kismindaki lambada sıkintı var. Ampülü patlamış sanırım. Değişimi basit bir işlem midir ? Birde ampül kodu nedir bilen var mı ?
Ilginiz icin tesekkur ederim Metin bey.Geçmiş olsun...
2021 den beri bu araçları kullanıyoruz ve bilmiyoruz ben sorayım bir kaç yere herkesin başına gelebilecek bir durum...
Merhaba.2016 model polomda bu aynı arıza başıma gelmişti.YouTube’dan değişimine bakarak söktüm patlak ampulu gittim parçacıdan çok uygun fiyata aynı ampulu alıp taktım ve sorun u gidermiştim.şimdi golfte ne olur yaparım bilmiyorum.çözüm bulursaz yazın lütfenMerhabalar, golf 8 2021 aracımda dün Sol arka lambayı kontrol edin uyarisi verdi. Sol arka stopun dis kismindaki lambada sıkintı var. Ampülü patlamış sanırım. Değişimi basit bir işlem midir ? Birde ampül kodu nedir bilen var mı ?
Geçmiş olsun. Aşağıdaki linkte değiştirilebilir bir yerin olmadığı görünüyor.Haberler kötü, ampul vs yokmus elektrikciye gittim soktük led bu farı komple degistirmek gerekiyor dedi.
Tanıdik vagcı arkadaşa iqled stop fiyat sormak icin gittim gecen birisi daha geldi aynı sekildeydi iqled yaptik dedi. Bilgilerinize..
Haberler kötü, ampul vs yokmus elektrikciye gittim soktük led bu farı komple degistirmek gerekiyor dedi.
Tanıdik vagcı arkadaşa iqled stop fiyat sormak icin gittim gecen birisi daha geldi aynı sekildeydi iqled yaptik dedi. Bilgilerinize..
Tesekkurler metin hocam bir arastirayim bakayimOrjinal ilk tercihin olmalı ıq alacaksan aşağıdaki marka (sarı site 1149848687 ) ürün olmalı bence...
Uzak doğu en son tercihin olsun..
Ekli dosyayı görüntüle 80861