Tornado kırmızı Golf 5 renk kodu

tarikche

Üye
İsim
Tarık
Araç
Golf 5 (FMT)
Merhaba,

Tornado kırmızısı olan aracımın boya kodlarını bagajda yer alan köpüğe yapışması nedeniyle yırttım ve okunamaz haldedir. İnternet üzerinden bir boya kodu buldum fakat pek güvenemedim sanki bir tık koyu. Bu renk araca sahip olan bir arkadaşımız var ise bagajdan fotoğrafını çekip benimle paylaşabilir mi?

Merhaba,

Tornado kırmızısı olan aracımın boya kodlarını bagajda yer alan köpüğe yapışması nedeniyle yırttım ve okunamaz haldedir. İnternet üzerinden bir boya kodu buldum fakat pek güvenemedim sanki bir tık koyu. Bu renk araca sahip olan bir arkadaşımız var ise bagajdan fotoğrafını çekip benimle paylaşabilir mi?

Benim aracım mk5 yok lakin bildiğim LY3D olması gerek ama araştırmak lazım...

Merhaba,

Daha önceleri yetkili servise araç gittiyse yetkili servis faturasında da yazar diye düşünüyorum.

Benim aracım mk5 yok lakin bildiğim LY3D olması gerek ama araştırmak lazım...
Bu renk kodunu internetten buldum evet bu şekilde yazıyor fakat bir tık koyu geldi gözüme bu yüzden bu renk ile boyamak istemedim. Ayna kapağını boyayacağımda rengi biraz açıldı. Eğer bulamazsam siyah kaplama yapmayı düşünüyorum...

Bu renk kodunu internetten buldum evet bu şekilde yazıyor fakat bir tık koyu geldi gözüme bu yüzden bu renk ile boyamak istemedim. Ayna kapağını boyayacağımda rengi biraz açıldı. Eğer bulamazsam siyah kaplama yapmayı düşünüyorum...
İnternette de LY3D olarak geçiyor.

1735038777646.png

Yeni boya eski boya fark edebilir mk5 aracın...

Boyacılardan ücreti karşılığında aracın şuan ki rengini makine ile taratabilirsiniz ama bence makine ile hiç uğraşmayın boyanın renk kodu belli zaten. Siz boyacıya durumu belirtin onlar aracın üzerindeki boyayla kıyaslama yaparak renkte açma veya koyulaştırma işlemi yapabilir.

Boyacılardan ücreti karşılığında aracın şuan ki rengini makine ile taratabilirsiniz ama bence makine ile hiç uğraşmayın boyanın renk kodu belli zaten. Siz boyacıya durumu belirtin onlar aracın üzerindeki boyayla kıyaslama yaparak renkte açma veya koyulaştırma işlemi yapabilir.
Bakalım nasıl bir görüntü ortaya çıkacak çok merak ediyorum :) En kötü kaplama veya piano black yaptırmayı düşünüyorum..

doğru söylüyorsunuz sonuçta yılların verdiği bir yorgunluk olacak boyada.. Bir de yeni bir boya olacak yanında. fark o zaman anlaşılır.

Aynen bunu da cepte tutmak lazım en kötü güzel bir bakım yaparsın kil uygulaması pasta cila renk canlanır...

Geri
Üst Alt