Mk7scorpion
Üye
Ekranı soruyorsanız torpido içinde mib2 ünite olan golf 7 araçlara uyumlu ,ekranlarda bileşen koruma olmaz 6.5 ekran çıkarılıp yerine takılırGolf 7 uyar mı bileşen koruma aktif mi nedir
Ekranı soruyorsanız torpido içinde mib2 ünite olan golf 7 araçlara uyumlu ,ekranlarda bileşen koruma olmaz 6.5 ekran çıkarılıp yerine takılırGolf 7 uyar mı bileşen koruma aktif mi nedir
Gelecek ay olabilir hocam biraz da maddi durumu ayarlamam gerekiyor. şimdilik ön araştırma yapıyorum. satın alma aşamasına geldiğimde konuşalım tekrardan@Mk7scorpion hocam sen unıte satmadıgın için arkadaşa cevap verıyorum
@sadg51
Hocam bende mib2 mib2,5 Hepsi mevcut set olarak yada tek tek düşünürseniz
Golf 7 uyar mı bileşen koruma aktif mi nedir
Hocam bu numaradan yazarsın illa benden alman şart degil kafana takılan birsey olur cıhazla alakalı bilgi alabılırsın herzamanGelecek ay olabilir hocam biraz da maddi durumu ayarlamam gerekiyor. şimdilik ön araştırma yapıyorum. satın alma aşamasına geldiğimde konuşalım tekrardan
eyvallah hocam kaydettim numaranıHocam bu numaradan yazarsın illa benden alman şart degil kafana takılan birsey olur cıhazla alakalı bilgi alabılırsın herzaman
0539 258 50 14