fcsrn
Moderatör
Bilgim yok ama tahminen satılıyordur girişte.Yarın ben de fuardayım, giriş biletini Nasıl temin edebiliyoruz, girişte satılıyor mu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bilgim yok ama tahminen satılıyordur girişte.Yarın ben de fuardayım, giriş biletini Nasıl temin edebiliyoruz, girişte satılıyor mu?
İnşallah satılıyordur Eren, sırf bunun için Samsun'a geleceğiz yarın elimiz boş dönmeyelim [emoji846]Bilgim yok ama tahminen satılıyordur girişte.
Abi keşke 7'sinde gelseydiniz hep beraber giderdik golftutkusu çıkarması yapardık fuara.İnşallah satılıyordur Eren, sırf bunun için Samsun'a geleceğiz yarın elimiz boş dönmeyelim
Çok iyi olurdu aslında Eren ama yarın müsaidiz oraya gelmek için, başka bir gün inşallah bu çıkarmayı yaparızAbi keşke 7'sinde gelseydiniz hep beraber giderdik golftutkusu çıkarması yapardık fuara. [emoji4]
İnşallah.Çok iyi olurdu aslında Eren ama yarın müsaidiz oraya gelmek için, başka bir gün inşallah bu çıkarmayı yaparız
Bakalım Göktuğ Hocadan öğreniriz durumu. @gdervisogluİnternette biraz fotoğraflara baktım da sanki hiç de gitmeye değecek gibi değil ne bmw var ne Mercedes ne de ilginç araçlar sadece otokoç Bi Mustang getirmiş o
Hocam, kusuruma bakmayın. Çok özür dilerim. Özön'de Utku Ustanın yanına gittim, fuara gitmeye gerek var mı dedim konuşurken laf arasında, çok bişey yok ama gelmişken uğra istersen gezmiş olursun dedi. Yoksa gitmeyecektim. Size sözüm olsun bir daha ki Samsun'a gelmem de ilk sizi arayacağım. Merzifon havaalanı kapalı, sık sık gelip gidiyorum artık Samsun'a zaten.Ütad beni unuttun sanırım. s=bigstar s=bigstar @fcsrn
Anladım. Bir dahaki sefere inşallah. :'(Hocam, kusuruma bakmayın. Çok özür dilerim. Özön'de Utku Ustanın yanına gittim, fuara gitmeye gerek var mı dedim konuşurken laf arasında, çok bişey yok ama gelmişken uğra istersen gezmiş olursun dedi. Yoksa gitmeyecektim. Size sözüm olsun bir daha ki Samsun'a gelmem de ilk sizi arayacağım.
Tekrar özür dilerim.