golfrider
Yeni Üye
bizim araçlar etsi değil ki saçma değil mi?Golf 8 Impressıon aracım var bagaja bende eTSI yapıştırma arıyorum bulamadım bir türlü. Bursa da olup söken varmı verebilecek veya başka şekilde..
bizim araçlar etsi değil ki saçma değil mi?Golf 8 Impressıon aracım var bagaja bende eTSI yapıştırma arıyorum bulamadım bir türlü. Bursa da olup söken varmı verebilecek veya başka şekilde..
Bence de saçma ama buna zevk diyorlar.bizim araçlar etsi değil ki saçma değil mi?
R spor gösterir okey ama eTSI hiç anlam veremedimBence de saçma ama buna zevk diyorlar.
Örneğin sonradan R logosu yapıştırıp "-mış" gibi görünmeye çalışıyorlar..
Şahini doğan göstermek gibi bir şey..
Anlamını şöyle izah edeyim. İmpression değil de life'mış gibi görünür..R spor gösterir okey ama eTSI hiç anlam veremedim
eTSI in sadece impression pakette olmadığını kaç kişi biliyor ki. Sen ben gibi özel ilgisi olmayan kişiler bunları bilmiyor. Ama R dedin mi race geliyor insanın aklına ondan onu anlarım demiştim. Sportif duruyor R yazdı mi orda. Ama eTSI bilen kişi %3 i bulmazAnlamını şöyle izah edeyim. İmpression değil de life'mış gibi görünür..
Durumun özeti siz, ben ya da kaç kişinin bilip bilmediği değil, genel olarak bu şekilde.eTSI in sadece impression pakette olmadığını kaç kişi biliyor ki. Sen ben gibi özel ilgisi olmayan kişiler bunları bilmiyor. Ama R dedin mi race geliyor insanın aklına ondan onu anlarım demiştim. Sportif duruyor R yazdı mi orda. Ama eTSI bilen kişi %3 i bulmaz
millet etsi aracı olmasına rağmen yazıyı söküyor sen impressiona takmak istiyorsunGolf 8 Impressıon aracım var bagaja bende eTSI yapıştırma arıyorum bulamadım bir türlü. Bursa da olup söken varmı verebilecek veya başka şekilde..