Golf 8.5 Ön Sensör Sorunu

Bende birkaç kere hem ön sensörler için hem de radar için bu uyarıları aldım. Bu uyarıları aldığım esnada hava sıfır derece yakındı ve yağışlıydı. 1 2 kilometre gidince uyarılar gitti her seferinde. Uyarının sabit kalmasında dedikleri gibi teknik bir problem olabilir.
Radar önüne kar birikmisti elimle temizleyince düzeldiydi

Tekrar merhaba herkese, plakalığı söküp taktık ancak bir düzelme olmadı. Bunun için haftasonu servise götürecekken bugün de araç açılmadı. Ön kapılar kitlili kaldı ancak arka kapılar açıldı. Arkadan girip ön kapıyı açtım ancak araç çalışınca 'toplam kilometre değeri gösterilemiyor. servise gidin.' şekinde uyarı aldım hemen akabinde 'tahrik sistemi. lütfen servise gidin' şeklinde de bir uyarı aldım. Şuan motor ışığı yanıyor ve araç kilitlenmiyor. Böyle sorunlar yaşayan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.

Tekrar merhaba herkese, plakalığı söküp taktık ancak bir düzelme olmadı. Bunun için haftasonu servise götürecekken bugün de araç açılmadı. Ön kapılar kitlili kaldı ancak arka kapılar açıldı. Arkadan girip ön kapıyı açtım ancak araç çalışınca 'toplam kilometre değeri gösterilemiyor. servise gidin.' şekinde uyarı aldım hemen akabinde 'tahrik sistemi. lütfen servise gidin' şeklinde de bir uyarı aldım. Şuan motor ışığı yanıyor ve araç kilitlenmiyor. Böyle sorunlar yaşayan var mı? Ne yapacağımı şaşırdım.
Yaşadığım tek sorun bile yok size nasi bu kadar sorun çıkarıyor anlamış değilim :/

Maalesef bu ön kapıların kilitli kalıp sadece arka kapıların kumandadan acılabilmesi durumunu anemon mavi life 8,5 golf kullanıcısında bizzat gözlemledim.

çiftlik kavsagı shellde arabayı yıkayıp kurularken yanımdaki bu golf 8,5 life kullanıcısı ile ayaküstü 5-10 dakika konustuk. O sırada aracı bu hataya düstü . Banada bizzat gösterdi
Kumandadan defalarca acma dügmesine bastı
Önler kilitli acılmıyor. Arkalar açılıyor.????

Vw-ag ayıp ediyor
Vw-tr gerekli yazılımsal çözümleri almanyadan talep etmiyor onlarda ayıb ediyor.

-çiftlik kavsagı shellde arabayı yıkayıp kurularken yanımdaki bu golf 8,5 life kullanıcısı ile ayaküstü 5-10 dakika konustuk... bu arkadaşta arabasını yıkamış mıydı? bundan 3- 4 ay önce yıkama bitene kadar sapasağlam olan araba yıkama bittiğinde delirdi. Ön kapılar kilitli kaldı ancak arka kapılar açıldı. Arkadan girip ön kapıyı açtım ancak araç çalışınca 'toplam kilometre değeri gösterilemiyor. servise gidin.' şekinde uyarı aldım hemen akabinde 'tahrik sistemi. lütfen servise gidin' sırasıyla aynı hatalar dizini oluştu. Herhangi bir servise götürmedim. Aracı garaja çektim. 24 saat kullanmadım. Aradan 4 ay geçti bir daha asla yapmadı.

PPF kaplama var mı araçta, ben aracıma PPF yaptırğımda bu hatayı veriyordu, yan sensörlerin üzerini açtırdığımda sorun düzeldi.

-çiftlik kavsagı shellde arabayı yıkayıp kurularken yanımdaki bu golf 8,5 life kullanıcısı ile ayaküstü 5-10 dakika konustuk... bu arkadaşta arabasını yıkamış mıydı? bundan 3- 4 ay önce yıkama bitene kadar sapasağlam olan araba yıkama bittiğinde delirdi. Ön kapılar kilitli kaldı ancak arka kapılar açıldı. Arkadan girip ön kapıyı açtım ancak araç çalışınca 'toplam kilometre değeri gösterilemiyor. servise gidin.' şekinde uyarı aldım hemen akabinde 'tahrik sistemi. lütfen servise gidin' sırasıyla aynı hatalar dizini oluştu. Herhangi bir servise götürmedim. Aracı garaja çektim. 24 saat kullanmadım. Aradan 4 ay geçti bir daha asla yapmadı.

Evet aracını yıkadıktan sonra oldu ...bu hata golf 8,5 sahibinde de

Evet aracını yıkadıktan sonra oldu ...bu hata golf 8,5 sahibinde de
Yıkama sonucunda elektrik, yazılım sistemi ile bir hata veriyor.

1 kişinin başına geliyorsa tesadüf olabilir ama aynı hata farklı 2 kişinin başına geliyor ve arabayı yıkadığı için.

Bunun sebebi ne ola ki?

su gelmemesi gereken Bi yere su mu geliyor?

Bu ozaman tasarım hatası da olmuyor mu? Arabayi yıkadı diye bozulan araba mı olur?

Merhaba, yaklaşık 2 ay kadar önce golf 8.5 style paket araç aldım. Serviste kaput koruma ve boya koruma yapıldı. Sadece soğuk havalarda sabahları aracı ilk çalıştırdığımda sensörlerde sıkıntı oluyordu sonrasında hemen düzeliyordu. Buğulanmaya bağlamıştım. Ancak son 1 haftadır ön sensörlerim çalışmıyor. Sensörleri sildim, aracı yıkattım ancak bir çözüm olmadı. Acaba plakalığı mı görüyor diye düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşayan var mı? Fikri olan, yardımcı olabilecek kimse var mı?
Merhaba,

Aracın Yeni olduğunu varsayarak sensörlerde herhangi bir darbe yok ise plakalıktan dolayı yapabiliyor. Başıma geldiğinde servise götürdüm plakalığı biraz yukarı aldıklarında geçmişti. Lakin kötü bir görüntü oluyor.

Eğer sensörlerde darbe var ise maalesef garantiye sokmuyorlar , yaklaşık 2 ay önce 4 tanesi için dogus maslak 20.0000 TL talep etti.

Şuan için ön park sensörsüz kullanıyorum.

Merhaba,

Aracın Yeni olduğunu varsayarak sensörlerde herhangi bir darbe yok ise plakalıktan dolayı yapabiliyor. Başıma geldiğinde servise götürdüm plakalığı biraz yukarı aldıklarında geçmişti. Lakin kötü bir görüntü oluyor.

Eğer sensörlerde darbe var ise maalesef garantiye sokmuyorlar , yaklaşık 2 ay önce 4 tanesi için dogus maslak 20.0000 TL talep etti.

Şuan için ön park sensörsüz kullanıyorum.

Sensörlerde DARBE ya da DARBE Kalkışması oldugunu nerden anlıyorlar ?

Yani garanti kapsamını "kullanıcı hatası" diye yutturup garanti dışı demek bu kadar basit mİ yani.

Ben salakmıyım ? Agaca duvara yada öndeki araca tosluycam sensörler kırılacak yada çatlayacak ? Bu sekilde yetkili servise gidip Alın bunu garantiden yapın.

Böyle bir durum olmadıgı sürece DARBE kanıtı ? belirtisi ? İzi ? Tespiti onlara göre nedir nasıl oluyor?

İşlerine böyle geliyor hocam. Kullanıcı hatası deyip geçiyorlar.

Sensörlerde DARBE ya da DARBE Kalkışması oldugunu nerden anlıyorlar ?

Yani garanti kapsamını "kullanıcı hatası" diye yutturup garanti dışı demek bu kadar basit mİ yani.

Ben salakmıyım ? Agaca duvara yada öndeki araca tosluycam sensörler kırılacak yada çatlayacak ? Bu sekilde yetkili servise gidip Alın bunu garantiden yapın.

Böyle bir durum olmadıgı sürece DARBE kanıtı ? belirtisi ? İzi ? Tespiti onlara göre nedir nasıl oluyor?
Hocam sensör üzerinde en ufak bir iz gördüklerinde direkt darbe var deyip garanti kapsamına almıyorlar. Sensörlerle ilgili aynı durum başıma geldi cupra müşteri destek bölümüne kadar aradım fakat sonuç aynı.Yetkili servisin 6500 tl fiyat verdiği park sensörünü bende dışarıdan orjinal parça alıp kendim taktım. Maliyet 1000 tl

Hocam sensör üzerinde en ufak bir iz gördüklerinde direkt darbe var deyip garanti kapsamına almıyorlar. Sensörlerle ilgili aynı durum başıma geldi cupra müşteri destek bölümüne kadar aradım fakat sonuç aynı.Yetkili servisin 6500 tl fiyat verdiği park sensörünü bende dışarıdan orjinal parça alıp kendim taktım. Maliyet 1000 tl

Vw servislerin kriminal Olay yeri inceleme personelleri 500x optik zoom mikroskoplarla bakıp mikro İZ/ DARBE / KILCAL CİZİK varmı bakıyorlar öylemi ? Sonra garanti dışı !

vw nin Bu tip saçmalıklarına karşı çinliler + koreliler (özelikle elektrikli teknolojileri ile) bu vw denen markayı öyle bi tokatlayıp şamarlarki bi daha yerden kalkamaz vw ag + vw tr

Farkında olmadan elektrikli övdüm Sanki ?

Biz salağız herkes akıllı ! Petrollü araca 5 misli bedel ödüyorum sehirici sürüslerinde. (benzin-mazot farketmez)

Evden sarj imkanım olsa 1 dk. Beklemem elektrikli araç alır gecerim. (Çinli yada koreli)

Yok işte ! evden sarjım.....İmkanım.....

Vw servislerin kriminal Olay yeri inceleme personelleri 500x optik zoom mikroskoplarla bakıp mikro İZ/ DARBE / KILCAL CİZİK varmı bakıyorlar öylemi ? Sonra garanti dışı !

vw nin Bu tip saçmalıklarına karşı çinliler + koreliler (özelikle elektrikli teknolojileri ile) bu vw denen markayı öyle bi tokatlayıp şamarlarki bi daha yerden kalkamaz vw ag + vw tr

Farkında olmadan elektrikli övdüm Sanki ?

Biz salağız herkes akıllı ! Petrollü araca 5 misli bedel ödüyorum sehirici sürüslerinde. (benzin-mazot farketmez)

Evden sarj imkanım olsa 1 dk. Beklemem elektrikli araç alır gecerim. (Çinli yada koreli)

Yok işte ! evden sarjım.....İmkanım.....
Hocam sen bence yakın zamanda elektrkli alırsın. Seviyorsun belli:)

hocam selamlar, geçmiş olsun. sensör konusunda çok bilgim yok ancak aynı kapı problemini ben de yaşadım. bende farklı olarak araç antalya sıcağında bir kaç saat açıkta beklemişti. yani yıkama gibi bir durum olmadı. aracı bir süre kullanmadığımda kendiliğinden çözüldü ancak farklı bir yerde araç içindeki kapı kilit ayarlarını tüm kapılar açılsına çekince sorun olmayacağından bahsediliyordu. ben de bu şekilde tüm kapılar açılsın olarak işaretledim. 5 aydır problem yaşamıyorum, sen de bu şekilde bir deneyebilirsin. tekrardan geçmiş olsun.

Geri