O cıktık ses yakıt vakum hortumu birlerine delinirse yapıyor hava kacırıyorSesi bulmaya çalışırken baska ses buldum cık cık cık metal sesi yakıt geri dönüş hortumunu birbirinden ayırdım kesildi usta olduk ustasızlıktan
Marş bastıktan sonra 2_3 saniye vııııı diye bir ses geliyor bu sorunu çözen varmı bir bana mı anormal geliyor
Sesin sebebini buymuş bu yağsız dönüyorMarş bastıktan sonra 2_3 saniye vııııı diye bir ses geliyor bu sorunu çözen varmı bir bana mı anormal geliyor
Sesin sebebini buymuş bu yağsız dönüyor
@serdarhtp bu marş dişlisi değil mi?Sesin sebebi 3 lü çark yağsız dönüyor
Marş bastıktan sonra 2_3 saniye vııııı diye bir ses geliyor bu sorunu çözen varmı bir bana mı anormal geliyor
@serdarhtp yani en başta belirttiğim gibi sesin sebebi bölge olarak doğru tespit. Dişli değişecek mi yağlanacak mı baktırmanız gerekecek.Geçenlerde de buna benzer bir marş sesi vardı forumda. Volan ile marş motoru ilişkisi diyebiliriz. Marş basma anında dişliler birbirini sıyırıyor. Ya tam Tutunamıyor ya da zamanında ayrılamıyor.
Sökülmesi gerekli yağlanmayı siz yapamazsınız volan dişlisi tarafında v kayışı tarafında olsa sprey sıkılır@serdarhtp bunu nasış yağlıycaz acaba siz yaparken video çekme imkanınız olur mu