Golf 7 Replika U Led Far

Erayd

Yeni Üye
İsim
Eray Dinçer
Merhaba arkadaşlar, golf 7 comfortline aracıma magnetti marka highline stop taktım. U Far takmak istiyorum ama orjinal çok masraflı. Replika U yada J arasında aydınlatma farkı var mıdır? Çok fazla j görüyorum çünkü. Araç 7 olduğu için ve daha çok beğendiğim için U takmak istiyorum. Replikaya bulaşma hiç derseniz o da ayrı tabi.

Merhaba arkadaşlar, golf 7 comfortline aracıma magnetti marka highline stop taktım. U Far takmak istiyorum ama orjinal çok masraflı. Replika U yada J arasında aydınlatma farkı var mıdır? Çok fazla j görüyorum çünkü. Araç 7 olduğu için ve daha çok beğendiğim için U takmak istiyorum. Replikaya bulaşma hiç derseniz o da ayrı tabi.
Merhaba,replikadan uzak durun.Ne güzel stoplarda orjinalle başlamışsınız orjinal devam edin.İçinde U gündüz farı yanan farları ikinci elde kovalayın,3 beyinli far diye geçer,ikinci elde zaten replikalara vereceğiniz paralara düşer.Acele etmeyin sabırla takip edin kovalayın,sarı sitede dönem dönem absurt fiyata farlar düşebiliyor.

Far konusunda replika bence riskli bir hareket olur, kendi görüşüm orijinal far setinden devam et, sürekli sağı bozuldu, solu bozuldu, U lardan birisi az yanıyor, ampül patladı vs dertlerin olmaz. Orijinal farlarda da tam dolu ( Beyinleri üstünde ) almanı tavsiye ederim.

Orijinal ekipman far gibi kritik bir parçada çok daha güvenlidir, Mk7 ye sonradan takılan 7.5 J farları çok absürt duruyor ayrıca. Sizin yerinizde olsam 7 kasanın afl özellikli farlarını kovalardım çıkma, temiz olanlardan.

Ben uzun zaman önce replika u led kullandım, memnundum, sorun yaşamadım ama kaliteli olanını bulmak lazım. Orjinal halojenlerdense her türlü daha iyi olur bence.

Geri
Üst Alt