Golf 7 aracımın takası hakkında tavsiyelerinizi istiyorum

İsim
Fatih
Araç
Golf 7
Öncelikle Selamunaleyküm golf 7 2016 model 1.2tsi midline aracım mevcut, arabayı çok güzel doldurdum iç trimler siyah, iç ambiyans, kapı altı logo, led far stop coil vb şeyler.. aracımda temiz 2 lokal boya 126km temiz bir araç. ilana koymuştum satmak istiyordum bugün bir f30 takas için yazdı, bende üste veremeyeceğimi üste verecek durumumun olmadığını belirttim kafa kafaya takasa da okeyledi hanımı için kısa araba istiyormuş benim aracı da beğenmiş adam. Sizce yapmalımıyım BMW’den anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi bir yol gösterebilirmisiniz bana danışmak istedim.

Benim araç; https://shbd.io/s/oVYPauCK
F30; https://shbd.io/s/hXNFwg3X

Eğer ilk sahibinde değilse ve çok el değiştirmiş ise ve yakın zamanda da satış görmüşse bir de BMW hele ikinci el BMW için o araçtan iyi anlayan bilen birilerinin bakması iyi olur. Tarcanlar vb gibi iyi bir ekspertiz ve BMW ustasına göstermeden almak çok riskli bana göre.

Kendi aracınızı biliyorsunuz ama o araç muamma.

Motor rektefiye parası ayırabilirsen düşünülebilir. Ama adamlar ne araba yapmış 2014 model araba 2024 golften daha yeni duruyor..

Bir hanımın aracın boyutu sebebiyle otomatik vites bir arabadan manuel vites bir arabaya geçecek olması! Gerekçe beni pek ikna edemedi.

Hocam esıne dusunuyormus dıyorsun
Otomatık bir araçtan vıtesli bir araca gecmek ve sürücü ozellikle bayansa mantıksız bir durum bence
Sahsen ben olsam karşı tarafın sırf bu sozunden dolayı bu ıse girmem

Öncelikle Selamunaleyküm golf 7 2016 model 1.2tsi midline aracım mevcut, arabayı çok güzel doldurdum iç trimler siyah, iç ambiyans, kapı altı logo, led far stop coil vb şeyler.. aracımda temiz 2 lokal boya 126km temiz bir araç. ilana koymuştum satmak istiyordum bugün bir f30 takas için yazdı, bende üste veremeyeceğimi üste verecek durumumun olmadığını belirttim kafa kafaya takasa da okeyledi hanımı için kısa araba istiyormuş benim aracı da beğenmiş adam. Sizce yapmalımıyım BMW’den anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi bir yol gösterebilirmisiniz bana danışmak istedim.

Bence saçma bir teklif...

Hiç bir bayan otomatik rahat araç varken manuel araç kullanmaz :) dikkat et...

Bu araç yada başka bir araç özellikle Bmw gibi bir araç alırken dikkat etmek gerek arkadaşların dediği gibi sağlam bir kontrol gerekir ben RS firmasını tercih ederdim özellikle bu araç için aracın emarını çekiyorlar 3bin civarı adam aracına güveniyorsa buyursun gelsin...

https://rsotoekspertiz.com/

Cevaplarınız için teşekkür ederim hep hayalimdi bi f30 almak korktuğumdan alamadım zaten, piyasa olarak fiyatı benimkinden daha yüksek ederi daha fazla o yönden mantıklı geldi ama sorunlu bir araç olduğu için asla mantıklı gelmiyor ikilemde kaldım size danışmak istedim

Km farkı var. Çok yüksek geldi, siz de kullandıktan sonra 300 bin olur. Sonrası muamma.

Sanırım sunroof yok bmw de, sunroofsuz e46 325 i benzinli aracım vardı , satana kadar tabiri cağizse göbeğim çatladı, bmw de sunroof şart, yoksa uzak durun,

Son düzenleme:
Cevaplarınız için teşekkür ederim hep hayalimdi bi f30 almak korktuğumdan alamadım zaten, piyasa olarak fiyatı benimkinden daha yüksek ederi daha fazla o yönden mantıklı geldi ama sorunlu bir araç olduğu için asla mantıklı gelmiyor ikilemde kaldım size danışmak istedim
Bu kilometreye çıkıldığında hafif bir farkla sunrooflu f30 alabiliyorsunuz. Yani takasta değerlendirilecekse üstüne ödeyeceğiniz nakit miktara göre durum değişir sunroof olmadığından tutulmayan bir f30,satarken eğer ticari olarak düşünüyorsanız biraz duraklatır o yüzden üstüne ödeyeceğiniz fiyatı, bekleyeceğinizi baz alarak vermenizi tavsiye ederim.

Bir de dıştan bi göz olarak, aracınızın fiyatı otomatik hatasız boyasız veya hatasız ayarındaki dsg tdi fiyatından daha yüksek veya emsal fiyatlarda. (örn:1201888455,1220451446) . Alıcı otomatik fiyatına manual araca bunu bile bile takas için geliyorsa (üstüne cüzzi bir miktarda alma niyetiyle), ben burda N13 motor faktöründen işkillenirim. Bir problemi mi var da bile bile takasa giriyor diye bi tedirgin hissederim.

Bu arada ilan fiyatını eleştirmek maksatlı değil,sadece referans amaçlı birkaç ilan paylaştım bilginize hocam.

F30 kozmetik kondisyon olarak idare eder. Edition olup M olmaması bir tık can sıkıcı NBT ekran, M direksiyon, Bodykit vs. gibi çok fazla eksiği var. Üzerinde N13B16 kodlu motor var PSA ile ortak üretim performans olarak hoş ancak turbo hortumu, şanzıman soğutucu, devirdaim gibi parçaları problemli, aracın kilometresi çok yüksek benzinli bir BMW için çok temiz ve yetkili servis bakımlı olması lazım, çok devirli motorlar çok sıkıntı çıkarıyor. Rengi ve jantları hoş. Ne kadar hoş görünse ve adı olsa da ben yerinizde olsam girmezdim. Baş ağrıtır sonrasında. Düzgün dizelleri, 328i gibi varyasyonları, daha düşük kilometreli olanları çok zevkli olur ve mümkünse M paket, BMW'leri 7 serisi hariç güzelleştiren tek şey M paket.

Aracınız F30'a göre kat ve kat dolu, sırf BMW olduğu için girilecek bir takas değil şahsen. Şimdiden hayırlı satışlar, yeni aracınız şimdiden hayırlı olsun :).

Bu kilometreye çıkıldığında hafif bir farkla sunrooflu f30 alabiliyorsunuz. Yani takasta değerlendirilecekse üstüne ödeyeceğiniz nakit miktara göre durum değişir sunroof olmadığından tutulmayan bir f30,satarken eğer ticari olarak düşünüyorsanız biraz duraklatır o yüzden üstüne ödeyeceğiniz fiyatı, bekleyeceğinizi baz alarak vermenizi tavsiye ederim.

Bir de dıştan bi göz olarak, aracınızın fiyatı otomatik hatasız boyasız veya hatasız ayarındaki dsg tdi fiyatından daha yüksek veya emsal fiyatlarda. (örn:1201888455,1220451446) . Alıcı otomatik fiyatına manual araca bunu bile bile takas için geliyorsa (üstüne cüzzi bir miktarda alma niyetiyle), ben burda N13 motor faktöründen işkillenirim. Bir problemi mi var da bile bile takasa giriyor diye bi tedirgin hissederim.

Bu arada ilan fiyatını eleştirmek maksatlı değil,sadece referans amaçlı birkaç ilan paylaştım bilginize hocam.
Kafa kafaya yapalım diyor fark istemiyor ve dediğimi yanlış anlamayın benim görüşüm bu şahsen benzin motor daha iyi arabam 1.2tsi 110hp, 1.6tdi 115lik kafa kafaya kalktığımızda alıyorum gidiş olarak daha iyi ben araç 60kmden beri bende yağ bakımı hariç bir defa sanayiye girmedim. Yeri geldi 6 7binde vites attım stok arabayla 220 gördüm, arkadaşımın araba şuan 150binde çocuk illet etti sanayiye gitmekten

Bir hanımın aracın boyutu sebebiyle otomatik vites bir arabadan manuel vites bir arabaya geçecek olması! Gerekçe beni pek ikna edemedi.
:)))) maalesef. Açıklamaya yazdıkları da çok yüzeysel

Kafa kafaya yapalım diyor fark istemiyor ve dediğimi yanlış anlamayın benim görüşüm bu şahsen benzin motor daha iyi arabam 1.2tsi 110hp, 1.6tdi 115lik kafa kafaya kalktığımızda alıyorum gidiş olarak daha iyi ben araç 60kmden beri bende yağ bakımı hariç bir defa sanayiye girmedim. Yeri geldi 6 7binde vites attım stok arabayla 220 gördüm, arkadaşımın araba şuan 150binde çocuk illet etti sanayiye gitmekten
Eşi konusunda söylediği doğru gözükmüyor.
Açıklama kısmı “ıslık çalma” modunda. İşte araç orada baktır al karışmam diyor yani. 3 parça dediği araç pert kayıtlı bile çıkabilir.
Kafa kafaya neden değiştirsin ki?
Sizin aracı ederinden yüksek neden sayıyor (çünkü Golf hemen nakite dönerken BMW yi elden çıkarmak zor)

Yani tüm bunların türkçesi saf bir alıcı arıyorum. Acaba kim düşecek?

Bu BMW ile evinize belki dönebilirsiniz ama ilk tatili çekici ile tamamlama ihtimaliniz bence yüksek.

Geri