Tiguan 17 orjinal janta goodyear 4 mevsim lastikle taktım 225/45/17 lastik yol tutuş falan daha iyi diye bilgi verdiler ama üstadlara soralımBen 1.0 tsi da 16 dan 18 e premiumcontact 7 ile geçtim. Aynı rotada belki 0.3 0.5 litre fark var. jant orijinal ise kilo farkı çok yok ise hissedilir bir artış olmaz.
hocam dijonlar kaç kilogram geliyor? internette net bir veri bulamadımJant inchi artınca kilo artışı olur diye bir şey yoktur. Dijon 17 jantın, 18 durbandan ağır olması gibi.. ben 16 hitadan 17 dijona geçmiştim şehiriçi yeri geldi 1 lt farketti, araç da ara hızlanmalarda hantallaştı biraz. O kadar da bir görüntü farkı olmadığı için fayda/zarar doğrultusunda geri 16 hitaya geçtim. Burada değişen jantların ağırlığına bakmak lazım.şehiriçi çok dur kalk veya yokuş yoksa çok da değişmeyecektir. Ama yol tutuş için kesinlikle değer, araç tren gibi dönüyordu.
Ben aksine daha iyi yıl tutar diye düşünüyorumFizik kuralları gereği yakıt tüketimi artışının yanı sıra konfor ve özellikle ıslak yol koşullarında tutuş azalır.
Mühendislik açıdan bir sorun olur mu acaba ? Ama 17 ve geniş 225/45/17 lastikler 4 mevsim lastikle daha iyi yol tutacağınıda düşünüyorum sizinle aynı fikirdeyim en önemlisiJant inchi artınca kilo artışı olur diye bir şey yoktur. Dijon 17 jantın, 18 durbandan ağır olması gibi.. ben 16 hitadan 17 dijona geçmiştim şehiriçi yeri geldi 1 lt farketti, araç da ara hızlanmalarda hantallaştı biraz. O kadar da bir görüntü farkı olmadığı için fayda/zarar doğrultusunda geri 16 hitaya geçtim. Burada değişen jantların ağırlığına bakmak lazım.şehiriçi çok dur kalk veya yokuş yoksa çok da değişmeyecektir. Ama yol tutuş için kesinlikle değer, araç tren gibi dönüyordu.
Et değerlerini araştırınız.Mühendislik açıdan bir sorun olur mu acaba ? Ama 17 ve geniş 225/45/17 lastikler 4 mevsim lastikle daha iyi yol tutacağınıda düşünüyorum sizinle aynı fikirdeyim en önemlisi
Sizin kullanırken fark edebileceğiniz bir artış olmaz1.5 tsi manuel model 205/55/16 nexen janttan 225/45/17 goodyear 4 mevsim eagle sport orjinal jantla değişim yapıldı yakıt değerlerinde değişim olurmu ? Ekli dosyayı görüntüle 81112
Güle güle kullanın çok yakışmış1.5 tsi manuel model 205/55/16 nexen janttan 225/45/17 goodyear 4 mevsim eagle sport orjinal jantla değişim yapıldı yakıt değerlerinde değişim olurmu ? Ekli dosyayı görüntüle 81112