Bendeki 2017 model bir araca ait Türk malıydı bence ağırdı, görüntü/performans çok tatmin etmedi halihazırda 16 hitalarım boyutuna göre gayet iyi ve dijondan hafif olduğundan geri döndüm.@ofk77
Dijın jantları Ronal ve CMS üretiyordu,
Ronal alman menşeli bir jant markası, CMS hepimizin bildiği yerli üretim kaliteli bir jant markası, talebe göre Orjinal Ekipmam AMG araçlara bile jant üretiyorlar,
Ancak vakti zamanında CMS üretimi sıfır bir Dijon jantı incelerme fırsatım olmuştu, dıştan yüzeysel baktığımızda kalite olarak Ronal üretimi ile hiç bir farkı yok,
Ancak jantı dikkatli incelediğimde CMS üretimi jantın iç kısmındaki boya kalitesi beğenmemiştim, gözle görülür boya kalitesi farkı vardı,
Konumuza dönecek olursak, burdan yola çıkarsak CMS üretimi Dijon jant ile Ronal üretimi Dijon jantın ağırlık olarak fark var mıdır, karşılaştırmak isterdim.
lastiklerden memnunmusun hocam. yol sesi anlaminda ve konfor olarak nasillar?1.5 tsi manuel model 205/55/16 nexen janttan 225/45/17 goodyear 4 mevsim eagle sport orjinal jantla değişim yapıldı yakıt değerlerinde değişim olurmu ? Ekli dosyayı görüntüle 81112
Çok az ses farkı var ama yıl tutuş anlamında ebat ve 4 mevsim olduğundan memnun kaldım şimdilik km dahada artıkça dahada çok deneyimle şansım olurlastiklerden memnunmusun hocam. yol sesi anlaminda ve konfor olarak nasillar?