Servisteki yazılım güncellemesi sonrasında başıma gelenler hk.

eraykocer

Üye
İsim
Eray
Araç
Golf 8 1.0 eTSI Rline
Arkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 2 hafta önce golf 8 1.0 etsi rline 2023 model araç aldım. Aldığım kişi ilk sahibiydi ve o aracı aldığında aşağıdaki opsiyonları enderelektronikte ekletmiş araca
Opsiyonlar;
Travel asist
Line asist
Discover pro
Acc
Front asist
Otomatik uzun kısa far
Tabela okuma
Kablosuz app connect
Kadrana yansıyan navigasyon
Aracı aldığımda bunlar sıkıntısız çalışıyordu fakat aracı servise verdim ve orada yazılım güncellemesi yapmışlar servisten aracı aldığımda lane asist dışında hiçbir fonksiyon çalışmıyordu sanırım orjinalinde olmadığı için fabrikasyon yazılımda deaktif edilmiş. Enderelektroniği aradığımda acc için yeniden lisans ücreti vermem gerektiğini ve her özelliğin tekrar kodlanmasını aracın oraya gitmesi gerektiğini söylediler lisanlar kalıcı olmuyormu yada yedeklenmiyor mu anlamadım.
Bursada herhangi bir kodlama yapan yer tekrar aktif edebilirmi bu özellikleri?
Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

bursa arcaya mı götürdünüz ve ne güncellemesi yapmışlar sordunuz mu

Upvote 0
bu enderde eklenen özellikler zaten r line da yok mu? emin misiniz bunların enderde yapıldığına

Upvote 0
Arkadaşlar merhaba;
Yaklaşık 2 hafta önce golf 8 1.0 etsi rline 2023 model araç aldım. Aldığım kişi ilk sahibiydi ve o aracı aldığında aşağıdaki opsiyonları enderelektronikte ekletmiş araca
Opsiyonlar;
Travel asist
Line asist
Discover pro
Acc
Front asist
Otomatik uzun kısa far
Tabela okuma
Kablosuz app connect
Kadrana yansıyan navigasyon
Aracı aldığımda bunlar sıkıntısız çalışıyordu fakat aracı servise verdim ve orada yazılım güncellemesi yapmışlar servisten aracı aldığımda lane asist dışında hiçbir fonksiyon çalışmıyordu sanırım orjinalinde olmadığı için fabrikasyon yazılımda deaktif edilmiş. Enderelektroniği aradığımda acc için yeniden lisans ücreti vermem gerektiğini ve her özelliğin tekrar kodlanmasını aracın oraya gitmesi gerektiğini söylediler lisanlar kalıcı olmuyormu yada yedeklenmiyor mu anlamadım.
Bursada herhangi bir kodlama yapan yer tekrar aktif edebilirmi bu özellikleri?
Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilecek var mı?

Geçmiş olsun...

Aynı özellikleri bende sonradan yaptım life aracıma ve bakıma da girdim hiç birşey olmadı...

Servis araca güncelleme neden yaptı...

Servis araca güncelleme yapınca herşey gider doğru bunu da daha önce yapılan yer dediği gibi halledecek en azından indirim isteyin...

Upvote 0
aracı ilk aldığımda bu yazın bursa arcaya gidip araçta kesin güncelleme vardır lütfen güncelleyin dedim ama geri çağırma yok güncelleme de yok dediler. sonra kendim araştırınca multimedia da güncelleme olduğunu gördüm. servise gidip bunu niye güncellemediniz diyince 2k ücreti olduğunu söylediler. obdeleven cihazı ile unitelerime bakınca çoğunda güncelleme olduğunu gördüm ama arıza olmadıkça güncellemiyorlar

Upvote 0
her unite güncellemesi icin 1 saat zaman alıyor demişti eski servis calısanı o yüzden arıza olmadıkca hic uğraşmıyorlardı

Upvote 0

Geri
Üst Alt