Yanlış anlaşılma var muhtemelen daha net kendimi ifade edeyim ben büyük bir ses sistemi istemiyorum hele 50 küsür yaşımdan sonra
bas hiç istemiyorum...
bir önceki aracımda harman kardon ses sistemi yaptım bunun konusu forumda var ve kullandım ondan önce de alpine 815 amfili kabin bas kullandım, bu aracımda ikisini de istemiyorum...
ne istiyorum tekrar özetliyeyim...
benim iki önceliğim var...
birincisi amfi olmadan mevzut dört kapı 25w gücündeki kapı hoparlörlerimi Focal IS VW 165 değiştirmek... burada sadece dört kapı sökülecek ve izalasyon yapacağım basit bir işlem... sesi daha iyi alacağım... ender elektronik selahattin ustada destek alacağım muhtemelen...
yada...
ikincisi orjinal hoparlörlere hiç bir şekilde ellemeden Focal Impulse 4.320 takarak işi bitirmek... amfi küçük olduğu için hiç bir yeri işgal etmeyecek kablo çekimleri olmayacak zaman belirleyecek...
burada sıkıntı ön çıtalar ve torpido sökülecek bağlantı yapılacak cihaz torpidonun orada olduğu için falan filan burası zor işlem tekrar izalasyon yapmak lazım yoksa ön deki tüm trimlerden ses gelmeye başlayacak yani zor ve sabır gerektiren bir işlem... ender elektronik selahattin ustada destek alacağım muhtemelen...
diğer türlü beş kanal amfi dört kanal amfi yada bass için iki amfi falan o işin başka boyutu amaç sesi daha iyi almak ses sistemi yapmak değil umarım kendimi daha net ifade edebilmişimdir...