Bi xenon fardan j fara geçiş

Direk şu SY denilen iyi replikayı alıp kaliteli ledi takıp yazılımla ne sorun çıkarıyor ki bu far ? Altı üstü taktığın ledi yakacak mercek dediğimiz şey zaten çizgisi olsun yeter laser filan, beyinli bişey aramıyoruz. Şahsen ben de 2.5 yıldır halojenleyim ama J led düşünmedim de değil taktığımda da neden bu kadar bekledin diyeceğime çok eminim.orijinal kadar ömür beklememek lazım tabi. Ama tabi reelde görüp deneyimleyen olmadığından ve 7.5da gündüz ledi de olduğundan pek yanaşmadım.Golf 7 halojeni olsa kesinlikle takardım.
Mercek kalitesi bu işin olmazsa olmazı,bunu unutmayın,tabi perdeleme yapan mekanizmada önemli olan diğer unsur

@ofk77
Orjinal Bi-Xenon farlarda (otomatik far seviye/yükseklik sensörü) bulunur, Sensör aracın ağırlığını, yolun eğimini sürekli ve anlık gecikmesiz olarak kontrol eder,

Replika J Led fara geçimce (yükseklik sensörü) devre dışı kalır, aracın yük durumu ve yolun eğimi, kasislerden geçme gibi senaryolarda öndeki ve karşıdan gelen aracı kör eder,

En önemlsi farlar mercekli led olmasına rağmen aydınlatma performansı orjinal bi-xenon farlar kadar iyi olamaz, ilaveten replika ler farların ECE standartlarını karşılamadığı için lümen ve kelvin değeri standart dışı olduğu için gece yolculuklarında gözün çabuk yorulmasına sebeb olur.

Geri
Üst Alt