Arka Tampon Değişimi

Hocam trafikte ve ilanlarda gözlemlediğim ve tanık olduğum kadarıyla.
Çift renk gezen araçları gördükçe ve özellikle kırmızı tonlu araçlar da böyle büyük çoğunluğu çift renk olmuş durumda.
Bu durumla karşılaşmamak için hep beyaz araç alıyorum.
Tamam albenisi böyle renkler gibi olmuyor ama sprey boyayla evde kendim boyasam tutar rengi.

Çift renk gezen araçları gördükçe ve özellikle kırmızı tonlu araçlar da böyle büyük çoğunluğu çift renk olmuş durumda.
Tamam albenisi böyle renkler gibi olmuyor ama sprey boyayla evde kendim boyasam tutar rengi.
Çok doğru hocam. Kaç senedir beyaz araçlar kullandım hep buzdolabı gibi gezdim artık canıma tak etmişti :D ama işte böylede cins renklerin dezavantajları var maalesef

Çok doğru hocam. Kaç senedir beyaz araçlar kullandım hep buzdolabı gibi gezdim artık canıma tak etmişti :D ama işte böylede cins renklerin dezavantajları var maalesef

İsteyerek beyaz almamış olmama rağmen eski aracımdan kalan 3 fotoğrafı paylaşıyorum :)
Ön arka tampon lokal boyamıştım. Yapıştırdığım yazı ise çok daha manidar..

IMG_8197.JPG
IMG_8181.JPG
IMG_1386.JPG

Selamlar, salı günü tampon tamiri için aracı bırakmıştım. İlk fotoğraflar geldi, usta boyada fark var biraz gelip gör onayla diye konuştu. Fotoğraflara bakmaktan renk körü oldum. Sizce abartılacak bir fark var mı? Ekli dosyayı görüntüle 81899Ekli dosyayı görüntüle 81897Ekli dosyayı görüntüle 81898
Usta, usta gözüyle bakıp doğruyu söylemiş. Görece eskimiş boya ile yeni boya arasındaki kadar bir ton farkı var. Bu tonda eski rengi %100 tutturmak zaten imkansıza yakın. Çok daha kötü boyanmış onlarca araç gördüm, sizinkisi kabul edilebilir seviyede. Emin olun bunu sadece siz bileceksiniz ve bir süre sonra fark etmeyeceksiniz bile. Özetle abartılacak bir fark yok, keyifle kullanın aracınızı.

Selamlar, dün akşam gidip gördüm aracı. Canlıda hiç farkedilmiyor neredeyse. Kasti olarak baktığımızda zorlarsak bir tık koyu olduğunu görebiliyoruz. Ama bu plastik malzeme-sac malzeme arasındaki fark kadar neredeyse. Zaten yeniden boyanmasını istesekte onunda nasıl çıkacağı belli değil... O yüzden toparlansın istedim. Bugün komple toparlayacaklar teslim alacağım.

Usta, usta gözüyle bakıp doğruyu söylemiş. Görece eskimiş boya ile yeni boya arasındaki kadar bir ton farkı var. Bu tonda eski rengi %100 tutturmak zaten imkansıza yakın. Çok daha kötü boyanmış onlarca araç gördüm, sizinkisi kabul edilebilir seviyede. Emin olun bunu sadece siz bileceksiniz ve bir süre sonra fark etmeyeceksiniz bile. Özetle abartılacak bir fark yok, keyifle kullanın aracınızı.
Kesinlikle katılıyorum. Benim bile gözüm alışmıştı gitmeden resimlere 10 kez baktığım için. Canlı canlı rahatsız etmedi pek.

😊 senin için sorun yok ise problem yok...
rengi bir kaç kez denemesi gerek bunlar özel boya birde yeni boyandığı için daha canlı durur...
Evet yeni olmasından kaynaklıda fark var. Çok sinirimizi bozarsa Mk8.5 life'a geçme hayallerim var bakalım belli olmaz :)

Hocam arka tampon bariz şekilde koyu olmuş.
çamurluk ve tampon iki ayrı renk tonu şeklinde
Ama güneşte ve uzaktan yakından fark edilir mi bilemiyorum
Geçmiş olsun.
bana tersi geldi normal renginden açık renk olmuş

Geri