Hakan06
Yeni Üye
sarj ediyor telefonu takinca android tel de baglandi ama carplay bir turlu baglanmadi tSarj ediyor mu
İki ucuca typec kendi şarj kablosu belkin denedim apple kendi sitesinde satılan onınla da olmadıOrijinal apple kablo ile deneyin
soket geliyor yine de akla %80İki ucuca typec kendi şarj kablosu belkin denedim apple kendi sitesinde satılan onınla da olmadı
Benim aklımada geldi ama android bağlanıp iphone bağlanmasını etkiler mi?soket geliyor yine de akla %80
Benim aklımada geldi ama android bağlanıp iphone bağlanmasını etkiler mi?
Siri açıkApple telefonda siri açık mı ?
Soket derken unitedeki baglantımı hocam yoksa telefonla baglantı kablosumu sizce sorunbenim de android denemedim ama şarj aldığı halde carplay başlatıyuor diyip başlamıyordu.
Soket çıkmıştı.
Bu cihazda başka bir arıza olması mümkün değil normal bir kullanıcı için
Bu işi yapan bşr multimedyacıya usb modelin fotosunu attım bu destekler demişti ama farklı usb mi diyorsunuz sizEtkileyebilir. Geçenlerde fransız forumunda bir adam aynı sorunla boğuşuyordu. Aracına sonradan carplay destekli ünite ve usb takmıştı ama bir türlü apple cihazı bağlayamamıştı. Galiba bir kaç farklı referans numarasına sahip soket oluyormuş. Konu linkini bulursam tekrar koyarım buraya.