Carplay yardım

Hakan06

Yeni Üye
İsim
Hakan
Araç
Golf 6
Merhaba arkadaslar carplay icin bir cok kablo denememe ragmen baglanti kuramadim android autoya baglaniyor tel ve cihazi yeniden baslatip denedim ,kablo degistirdim (belkin,anker vs) bir turlu sorunu cozemedik cihazin gorsellerini ekliyorum ne yapmam gerekiyor tesekkur ederim simdiden IMG_0178.jpegIMG_0077.jpegIMG_0078.jpeg80B9F407-0370-4E04-8F01-581F2235E46E.jpeg

Benim aklımada geldi ama android bağlanıp iphone bağlanmasını etkiler mi?

Etkileyebilir. Geçenlerde fransız forumunda bir adam aynı sorunla boğuşuyordu. Aracına sonradan carplay destekli ünite ve usb takmıştı ama bir türlü apple cihazı bağlayamamıştı. Galiba bir kaç farklı referans numarasına sahip soket oluyormuş. Konu linkini bulursam tekrar koyarım buraya.

benim de android denemedim ama şarj aldığı halde carplay başlatıyuor diyip başlamıyordu.

Soket çıkmıştı.

Bu cihazda başka bir arıza olması mümkün değil normal bir kullanıcı için

benim de android denemedim ama şarj aldığı halde carplay başlatıyuor diyip başlamıyordu.

Soket çıkmıştı.

Bu cihazda başka bir arıza olması mümkün değil normal bir kullanıcı için
Soket derken unitedeki baglantımı hocam yoksa telefonla baglantı kablosumu sizce sorun

Etkileyebilir. Geçenlerde fransız forumunda bir adam aynı sorunla boğuşuyordu. Aracına sonradan carplay destekli ünite ve usb takmıştı ama bir türlü apple cihazı bağlayamamıştı. Galiba bir kaç farklı referans numarasına sahip soket oluyormuş. Konu linkini bulursam tekrar koyarım buraya.
Bu işi yapan bşr multimedyacıya usb modelin fotosunu attım bu destekler demişti ama farklı usb mi diyorsunuz siz

Geri
Üst Alt