Carplay yardım

VCDS ile 5F Infotainment System > Long Coding ekranında byte 19'da (önceki veya sonraki byteda da olabilir) USB Configuration yazan bit bulunmalı ve USB & iPhone functionality benzeri bir seçenek seçmeniz gerekmekte, seçili mi kontrol ediniz.

Tamam bulabilirsem bakayım nereden nasıl girebiilirim bu ayarlara kusıra bakmayın ben pek anlamadığım için soruyorum

İşmize yarayacak bir şeye benziyor fiyatıda makul gibi bu kablo olur derseniz alıp bakayım dışarı da daha fazla ücret isterler sanırım @fazlasiylafakir

İşmize yarayacak bir şeye benziyor fiyatıda makul gibi bu kablo olur derseniz alıp bakayım dışarı da daha fazla ücret isterler sanırım @fazlasiylafakir
Hocam çoğumuzun elindeki kablo bu ve bunun gibi çin malı klon kablolar, tercih sizin. Forum dışında herhangi bir ürüne işaret veya onay veremem maalesef. Şu an güncel sürüm 24.7: forumda birçok konu var kablo seçimi ve kullanımını içeren bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tamam hocam teşekkür ederim ilginize bir bakalım bunada usb aktif olmasaydı androidauto ya baglanırmıydı bu beni şaşırtıyor biraz

Merhaba arkadaslar carplay icin bir cok kablo denememe ragmen baglanti kuramadim android autoya baglaniyor tel ve cihazi yeniden baslatip denedim ,kablo degistirdim (belkin,anker vs) bir turlu sorunu cozemedik cihazin gorsellerini ekliyorum ne yapmam gerekiyor tesekkur ederim simdiden Ekli dosyayı görüntüle 81336Ekli dosyayı görüntüle 81337Ekli dosyayı görüntüle 81338Ekli dosyayı görüntüle 81339
Aynı teypden bendede vardı
Vcds üzerinden usb slot ayarı var onu carplay seçimi yaparsan düzelir ben yaptırmıştım öyle çalışıyor

Geri
Üst Alt