Kaza hakkında öneriler

Şu ülkede tramer olayı kırılmalı.

Foto varken miss gibi yetkili serviste yapılması taraftarıyım.

Kaza olduğu zaman oluşan zararı telafi etmesi için kasko sigorta yaptırıyoruz ancak vakti geldiğinde sırf tramere işlemesin diye kullanamıyoruz ya da kullanırken keyifsiz oluyoruz tramere işleyecek diye. Sabıka kaydı gibi ömür boyu bırakmıyor yakayı. Kayıt tutulmasa da ikinci el alırken soru işareti olacak. Aşağısı sakal yukarısı bıyık misali

Kaza olduğu zaman oluşan zararı telafi etmesi için kasko sigorta yaptırıyoruz ancak vakti geldiğinde sırf tramere işlemesin diye kullanamıyoruz ya da kullanırken keyifsiz oluyoruz tramere işleyecek diye. Sabıka kaydı gibi ömür boyu bırakmıyor yakayı. Kayıt tutulmasa da ikinci el alırken soru işareti olacak. Aşağısı sakal yukarısı bıyık misali
Bence kayıt tutulması güzel bir şey burada aracın geçmişinde ne yaşamış kolayca öğrenebiliyoruz. Bizdeki sorun insanların kafa yapısını değiştirmek. Fotoğraf göstersen bile iğreniyorlar tramer kaydından :D

Benim içinde önemli kayıt geçmişi.
Kayıtlı araç kayıtsız araca göre parasınca satılırsa kimse iğrenmez. Ama satıcılarda bir durum var. Bu yetkilide yapıldı onun için tramer yüksek.
Öyle diyene bana ne nerde yaptırdığından diyorum. Tramer yüksekse araç uygun olucak.

Benim içinde önemli kayıt geçmişi.
Kayıtlı araç kayıtsız araca göre parasınca satılırsa kimse iğrenmez. Ama satıcılarda bir durum var. Bu yetkilide yapıldı onun için tramer yüksek.
Öyle diyene bana ne nerde yaptırdığından diyorum. Tramer yüksekse araç uygun olucak.
Doğru söylüyorsun hocamda o zaman yetkili servis haricinde yapılanlar daha düşük tutacak. Bu seferde ciddi bir işlem yapılmış olabiliyor. Bence en güzel yolu tramer varsa fiyatı uygun olmalı. Tabikide ölü fiyata gitsin değil..

Doğru söylüyorsun hocamda o zaman yetkili servis haricinde yapılanlar daha düşük tutacak. Bu seferde ciddi bir işlem yapılmış olabiliyor. Bence en güzel yolu tramer varsa fiyatı uygun olmalı. Tabikide ölü fiyata gitsin değil..
Demek istediğim de bu zaten hocam.
tramersiz araçlarla aynı fiyat olmaması lazım.

Geçmiş olsun. Aracı satma niyetiniz varsa kaskoyu devreye sokmadan uygun maliyetle sanayide yaptırın. Satma niyetiniz yoksa kaskoyu devreye sokarak servis haricinde yaşadığınız yerde iyi bir usta varsa ona yaptırın. Servis parçaları değiştirme yoluna gidiyor. İyi bir usta boyasız göçük yoluyla halledebilir.
Hocam hasara iyi bak
Boyasiz gocuk duzeltmeyle felan olacak durum degil

Aynen hasarli olan kisimlari servisde resimle ve serviste yaptir
Satarken de hasarin serviste yapildiginj belirtigin zaman alici fazla kafaya takmaz
Servis islem evraklarini fatura ve resimleri sakla

Geçmiş olsun. Dolmuşa çarptıysanız 1 kez daha geçmiş olsun.Dolmuşa çarpmak sadece fiziki zarar değil sonrasında da cebe gelecek ekstra zarar anlamına geliyor.Kişinin telefonunu alıp mutlaka takip edin.Sonra bir bakmışsınız 1-2 ay içinde eve icra kağıdı gelmiş.Dolmuşum 3-5gün yattı günlük 30.000kazanıyordum senin yüzünden kazanamadım.Öde hem benim hem de avukatımın masrafını derler.
Dolmuşa taksiye ticari araca çarparsanız suçlu olmayın,büyük problem

Geri
Üst Alt