Kaza olduğu zaman oluşan zararı telafi etmesi için kasko sigorta yaptırıyoruz ancak vakti geldiğinde sırf tramere işlemesin diye kullanamıyoruz ya da kullanırken keyifsiz oluyoruz tramere işleyecek diye. Sabıka kaydı gibi ömür boyu bırakmıyor yakayı. Kayıt tutulmasa da ikinci el alırken soru işareti olacak. Aşağısı sakal yukarısı bıyık misaliŞu ülkede tramer olayı kırılmalı.
Foto varken miss gibi yetkili serviste yapılması taraftarıyım.
Bence kayıt tutulması güzel bir şey burada aracın geçmişinde ne yaşamış kolayca öğrenebiliyoruz. Bizdeki sorun insanların kafa yapısını değiştirmek. Fotoğraf göstersen bile iğreniyorlar tramer kaydındanKaza olduğu zaman oluşan zararı telafi etmesi için kasko sigorta yaptırıyoruz ancak vakti geldiğinde sırf tramere işlemesin diye kullanamıyoruz ya da kullanırken keyifsiz oluyoruz tramere işleyecek diye. Sabıka kaydı gibi ömür boyu bırakmıyor yakayı. Kayıt tutulmasa da ikinci el alırken soru işareti olacak. Aşağısı sakal yukarısı bıyık misali
Doğru söylüyorsun hocamda o zaman yetkili servis haricinde yapılanlar daha düşük tutacak. Bu seferde ciddi bir işlem yapılmış olabiliyor. Bence en güzel yolu tramer varsa fiyatı uygun olmalı. Tabikide ölü fiyata gitsin değil..Benim içinde önemli kayıt geçmişi.
Kayıtlı araç kayıtsız araca göre parasınca satılırsa kimse iğrenmez. Ama satıcılarda bir durum var. Bu yetkilide yapıldı onun için tramer yüksek.
Öyle diyene bana ne nerde yaptırdığından diyorum. Tramer yüksekse araç uygun olucak.
Demek istediğim de bu zaten hocam.Doğru söylüyorsun hocamda o zaman yetkili servis haricinde yapılanlar daha düşük tutacak. Bu seferde ciddi bir işlem yapılmış olabiliyor. Bence en güzel yolu tramer varsa fiyatı uygun olmalı. Tabikide ölü fiyata gitsin değil..
Hocam hasara iyi bakGeçmiş olsun. Aracı satma niyetiniz varsa kaskoyu devreye sokmadan uygun maliyetle sanayide yaptırın. Satma niyetiniz yoksa kaskoyu devreye sokarak servis haricinde yaşadığınız yerde iyi bir usta varsa ona yaptırın. Servis parçaları değiştirme yoluna gidiyor. İyi bir usta boyasız göçük yoluyla halledebilir.
Aynen hasarli olan kisimlari servisde resimle ve serviste yaptirŞu ülkede tramer olayı kırılmalı.
Foto varken miss gibi yetkili serviste yapılması taraftarıyım.