Golf 8 Imp. Katlanır Ayna Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gurur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Gurur35

Yeni Üye
İsim
Gurur
Araç
Golf 8
Herkese Selamlar,

2022 Golf 8 İmpression için yetkili servisten katlanır ayna fiyatı istedim. Şasi numarasından baktıklarında kapı kontrol modülleri uygun görünüyor yinede söküp bakmaları gerekiyormuş.

Ayna altı yere yansıyan led aydınlatma kısmını sorduğumda ise aynanın komple değişmediğini sadece içine motorun ekleneceğini bu sebeple ambiyans led olmayacağını söylediler pek inanmak istemedim.

Yetkili serviste katlanır ayna taktırmış kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Sizde durum nasıl süreç nasıl ilerledi?

Araç full yetkili servis bakımlı ve fiyat avantajı olduğu için yetkili serviste yaptırmayı mantıklı buldum ama led önemli :(

İcine motor takma gibi bir uygulamayı hiç duymadim, belki de vardır. Ben vagcıda yaptırdım ambiyans ledli, memnunum.

İçinde motor takacak yer yok müsait değil yani şaşkınım... umarım takarlar:)

Aynen buradan bilgileri alabilirsin...

Ön iki kapı kapı kontrol beyinleri değişecek (uygun değil ise)...
IMG_3224.jpeg

Ayna ayar düğmesi alacaksın...
Sağ sol katlanır ayna kasalarını alacaksın...

Mevcut camın ve kapağın kullanılacak ayrıntılar aşağıda..

https://www.golftutkusu.com/topic/18512-golf-8-katlanir-ayna/#post-343998

Son düzenleme:
Servisteki personel çok hakim değil gibiydi umarım dediğiniz gibidir ledli bir şekilde gelir :) Avek’tende fiyat istedim yarın görüşmeye gideceğim belki oradaki arkadaşlar daha hakimdir. İşçilik dahil 18 küsür bir fiyat söylediler.
IMG_1812.png

Servisteki personel çok hakim değil gibiydi umarım dediğiniz gibidir ledli bir şekilde gelir :) Avek’tende fiyat istedim yarın görüşmeye gideceğim belki oradaki arkadaşlar daha hakimdir. İşçilik dahil 18 küsür bir fiyat söylediler.
Ekli dosyayı görüntüle 81417

Bu fiyatta kdv ve işcilik yok bilgin olsun...
ve sağ sol beyinlerin tanesi serviste en az 5bin...

sen beyinleri dışarıdan almalısın...

Ekli dosyayı görüntüle 81417
Bende life donanım araç için sordum. Kocaeli yetkili ark servisi, kapı modüllerinin uygun olduğunu ve işçilik dahil 21.000 lira belirttiler. Yetkili servis size uygun fiyat vermiş, son durumda ne yaptınız?

Ayrıca, forumdan gördüğüm bal garaj ilker beyle görüştüm. Servisten parça sorup döneceğim dedi ancak henüz dönüş yapmadı.

Bende life donanım araç için sordum. Kocaeli yetkili ark servisi, kapı modüllerinin uygun olduğunu ve işçilik dahil 21.000 lira belirttiler. Yetkili servis size uygun fiyat vermiş, son durumda ne yaptınız?

Ayrıca, forumdan gördüğüm bal garaj ilker beyle görüştüm. Servisten parça sorup döneceğim dedi ancak henüz dönüş yapmadı.

Life pakette kapı modülleri uyumlu direk katlanır aynanın montajını yapıp kodluyorlar rakam doğru olan rakam...

İlker dönmesi ise sen ara yoğundur muhtemelen...

Life pakette kapı modülleri uyumlu direk katlanır aynanın montajını yapıp kodluyorlar rakam doğru olan rakam...

İlker dönmesi ise sen ara yoğundur muhtemelen...

Sizin konularınızın da bir kısmini gördüm metin bey. Aracınız çok güzel ve ciddi emek-zaman harcanmış bir araç. Kazasiz sürüşler dilerim.
Yaptirabilirsem (maliyeti gözeterek) bende özellikle kablosuz şarj kismina aydinlatma yaptirmak istiyorum. Akşamlari o kisimda bir şey bulmak zor oluyor.

Cumartesi gidemedim. Pazartesi günü gidip sipariş edeceğim parçayı 1 günde geleceğini söylediler. Gelişmeleri yazacağım 👍

İmpression pakete serviste taktıramazsınız. Kapı modülleri desteklemiyor ve ücretini ödemeyi kabul etseniz dahi yapmıyorlar bilginiz olsun

İmpression pakete serviste taktıramazsınız. Kapı modülleri desteklemiyor ve ücretini ödemeyi kabul etseniz dahi yapmıyorlar bilginiz olsun

@GokhanB aslında eksik bilgi yada adamlar yeni bir sistem geliştirmişler...

impression için kapı modüllerin uygun demişler ve ayna kasası değişmeyecekmiş içine motor koyacaklarmış...

bana göre bu adamlar ne yaptığını bilmiyor yada bu adamlar kendini aşmış bu büyük bir müjde katlanır ayna isteyenler için...

Modül ve katlanır ayna 30bin civarı yapılabilirken adamlar sadece motor takıp devam edecek...

ben şahsen ayakta alkışlamak için hazırım uzun zamandır servisten gelen böyle heyecanlı haber duymamıştım...

İlginç gerçekten, hepsine inandım diyelim; elektrik hattı çekecekler ha! Vaaay be....

İlginç gerçekten, hepsine inandım diyelim; elektrik hattı çekecekler ha! Vaaay be....

Göreceğiz bakalım diğer modelleri için aşağıdaki ürün satılıyor bu kadar sök tak parçala servis yaparmı bilemiyorum...

Ürün bu tarz muhtemelen:)

Eğer servis yanlış anlattık der ise bunu söyle :)

https://ty.gl/up76kyf0wurmm

IMG_3254.jpeg

Son düzenleme:
Herkese Selamlar,
Bu sabah Avekte araca bakıldı. Aracım 2022 Yıl Sonu girişli, Kapı modülleri kontrol edildi ve uyumlu olduğu belirlendi.

Detayları sordum komple gövde gelecek sizin kapak ve ayna takılacak dendi.

Sanırım Vosmerdeki arkadaş hakim değildi daha önce o yüzden bir karışıklık oldu.

Avek üzerinden siparişi verildi ve ödemesi yapıldı. Montaj tamamlanınca da fotoğraf paylaşacağım ☺️

Herkese Selamlar,
Bu sabah Avekte araca bakıldı. Aracım 2022 Yıl Sonu girişli, Kapı modülleri kontrol edildi ve uyumlu olduğu belirlendi.

Detayları sordum komple gövde gelecek sizin kapak ve ayna takılacak dendi.

Sanırım Vosmerdeki arkadaş hakim değildi daha önce o yüzden bir karışıklık oldu.

Avek üzerinden siparişi verildi ve ödemesi yapıldı. Montaj tamamlanınca da fotoğraf paylaşacağım ☺️

Hayırlı olsun...
Vosmerdeki arkadaş uçak modunda olduğu belliydi zaten...
Avekte Aziz var danışman selam söyle benden...

Geri