Golf 8 Imp. Katlanır Ayna Hk.

Gurur35

Yeni Üye
İsim
Gurur
Araç
Golf 8
Herkese Selamlar,

2022 Golf 8 İmpression için yetkili servisten katlanır ayna fiyatı istedim. Şasi numarasından baktıklarında kapı kontrol modülleri uygun görünüyor yinede söküp bakmaları gerekiyormuş.

Ayna altı yere yansıyan led aydınlatma kısmını sorduğumda ise aynanın komple değişmediğini sadece içine motorun ekleneceğini bu sebeple ambiyans led olmayacağını söylediler pek inanmak istemedim.

Yetkili serviste katlanır ayna taktırmış kişilerin yorumlarına ihtiyacım var. Sizde durum nasıl süreç nasıl ilerledi?

Araç full yetkili servis bakımlı ve fiyat avantajı olduğu için yetkili serviste yaptırmayı mantıklı buldum ama led önemli :(

İcine motor takma gibi bir uygulamayı hiç duymadim, belki de vardır. Ben vagcıda yaptırdım ambiyans ledli, memnunum.

İçinde motor takacak yer yok müsait değil yani şaşkınım... umarım takarlar:)

Aynen buradan bilgileri alabilirsin...

Ön iki kapı kapı kontrol beyinleri değişecek (uygun değil ise)...
IMG_3224.jpeg

Ayna ayar düğmesi alacaksın...
Sağ sol katlanır ayna kasalarını alacaksın...

Mevcut camın ve kapağın kullanılacak ayrıntılar aşağıda..

https://www.golftutkusu.com/topic/18512-golf-8-katlanir-ayna/#post-343998

Son düzenleme:
Servisteki personel çok hakim değil gibiydi umarım dediğiniz gibidir ledli bir şekilde gelir :) Avek’tende fiyat istedim yarın görüşmeye gideceğim belki oradaki arkadaşlar daha hakimdir. İşçilik dahil 18 küsür bir fiyat söylediler.
IMG_1812.png

Servisteki personel çok hakim değil gibiydi umarım dediğiniz gibidir ledli bir şekilde gelir :) Avek’tende fiyat istedim yarın görüşmeye gideceğim belki oradaki arkadaşlar daha hakimdir. İşçilik dahil 18 küsür bir fiyat söylediler.
Ekli dosyayı görüntüle 81417

Bu fiyatta kdv ve işcilik yok bilgin olsun...
ve sağ sol beyinlerin tanesi serviste en az 5bin...

sen beyinleri dışarıdan almalısın...

Geri
Üst Alt