Golf 8 Imp. Katlanır Ayna Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Gurur35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Herkese Selamlar,
Bu sabah Avekte araca bakıldı. Aracım 2022 Yıl Sonu girişli, Kapı modülleri kontrol edildi ve uyumlu olduğu belirlendi.

Detayları sordum komple gövde gelecek sizin kapak ve ayna takılacak dendi.

Sanırım Vosmerdeki arkadaş hakim değildi daha önce o yüzden bir karışıklık oldu.

Avek üzerinden siparişi verildi ve ödemesi yapıldı. Montaj tamamlanınca da fotoğraf paylaşacağım ☺️
Fiyat?

Selamlar,
Geçen haftadan beri aracım Avek’te ilk gün akşamına yapamadıklarını kodlamada hata aldıklarını belirtip ikame araç verdiler, ertesi gün arayıp kapı modülleri uygun demiştik ama uygun değilmiş kapı modülü sipariş etmeliyiz dediler ok dedim maliyetinede katlandım. Bugün oldu aracınız diye arandım ancak şimdide aydınlatmalar çalışmıyor sizin aracınızda diyorlar. Dışarıdaki fiyatın 2 katına mâl oldu ve böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İkame araç hala bende aracımı almaya gitmedim henüz
Vosmerdeki arkadaş uçak modunda olduğu belliydi zaten...
Avekte Aziz var danışman selam söyle benden.

Selamlar,
Geçen haftadan beri aracım Avek’te ilk gün akşamına yapamadıklarını kodlamada hata aldıklarını belirtip ikame araç verdiler, ertesi gün arayıp kapı modülleri uygun demiştik ama uygun değilmiş kapı modülü sipariş etmeliyiz dediler ok dedim maliyetinede katlandım. Bugün oldu aracınız diye arandım ancak şimdide aydınlatmalar çalışmıyor sizin aracınızda diyorlar. Dışarıdaki fiyatın 2 katına mâl oldu ve böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? İkame araç hala bende aracımı almaya gitmedim henüz
Aydınlatmayı çalıştırıp vereceklerse okey yapıp versinler, yapamıyorlarsa eski haline getirip ücret iadesi talep edin bence.
Servis nasıl bir çözüm sunuyor bu konuda ?
Aydınlatma çalışmıyor, el elde baş başta oturalım mı diyor ? Böyle kullanın mı diyor ?

Selamlar,

Şahsen ben bunu bana deseler kardeşim siz uyuyor dediniz olmuyorsa eski haline getirin derdim...

Ve sana bunu dediklerinde yazsana foruma cevap verelim sana...

örneğin kapı kontrol beyinleri serviste pahalı, aliexpres daha avantajlı ilk onu alırdım sonra ayna işine girerdim, bu benim konumda var ve özellikle yazdım buraya da, elemana derdim kardeşim ayna montajlı kalsın kaç para öder çıkardım, beyinleri alınca doğruca ilkere yada ender elektroniğe gidip beyinleri taktırıp işi hallederdim...

sen yapabiliyor isen sonuçta yanlış bilgi verdiler doğru bilgiyi biz verdik, aracı eski haline cevir al yok derler ise aynaları taksınlar beyinleri alma ona da yok derlerse herşeyi taktır ender elektronik ile görüşsünler destek alsınlar...

Son düzenleme:
Bir fiyat belirlendi ve daha sonra başka başka parça mı değişti?
Bu yapılan isteyerek ya da istemeyerek dolandırıcılık..
Yanlışlık olsaydı iki katı fiyat isteyeceklerine işçilik sıfırlayıp müşteriye zarar ettirmezlerdi.
Yöneticilik zayıf anlaşılan..

Yanlışlık olsaydı iki katı fiyat isteyeceklerine işçilik sıfırlayıp müşteriye zarar ettirmezlerdi.

İmpression araçlar kapı kontrol beyinleri değişmesi gerek, servis gerek yok demiş sonra bakmış değişmesi gerek demiş, 2021 yılından beri değişmesi gerek diye yazıyoruz çok nadirdir çıkan...

iade alsınlar en az 10bin o beyinler serviste...

Konuyu servis müdürüne taşıdım, ya yapın aydınlatmayı yada sökün herşeyi iademi yapın dedim, modüllere neredeyse bir katlanır ayna parası daha ilave yazdılar çünkü , şu an dışarıda bu hali ile 1000 TL ye kodlamasının yapılabileceği bilgisini aldım vagcomdan bunuda söyledim. Araştırıp dönüş yapacaklarmış

İmpression araçlar kapı kontrol beyinleri değişmesi gerek, servis gerek yok demiş sonra bakmış değişmesi gerek demiş, 2021 yılından beri değişmesi gerek diye yazıyoruz çok nadirdir çıkan...

Ender elektronik impression a katlanır aynayı ne kadara yapıyor

Konuyu servis müdürüne taşıdım, ya yapın aydınlatmayı yada sökün herşeyi iademi yapın dedim, modüllere neredeyse bir katlanır ayna parası daha ilave yazdılar çünkü , şu an dışarıda bu hali ile 1000 TL ye kodlamasının yapılabileceği bilgisini aldım vagcomdan bunuda söyledim. Araştırıp dönüş yapacaklarmış

En doğrusu bu yani servissin sen yanlış bilgi vermeyeceksin...

Yetkili servis kendi aracına hakim değilse kullanıcı da alternatif çözüm aramaya çalışıyor..
Son teknoloji ekipmanlara sahip ancak eğitimli bilgili çözüm üretebilen hatasını kabul eden çalışan kalmamış gibi görünüyor.
Bir de yapamadıkları işlem için para talep etmek de işin tam da gülünç kısmı..

Geri