Yaz gelse de Dijonları taksak Murat hocam Uzun süre sonra görünce özlediğimi farkettim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yaz gelse de Dijonları taksak Murat hocam Uzun süre sonra görünce özlediğimi farkettim
normalde default olarak buraya alırdı benimki hep. huy değiştirdi
Lastiğin üzeri grafit kaplıdır.Cam temiz, silecekler de temiz, arac 1100 km de silecekler hic kullanilmadi sayilir birkac deneme disinda, bugun su pusukurttum silecekler iz birakmadan siliyo ancak cami tutuyo, kayip gitmio :/ bisi mi surmek lazim yoksa cok yeni diye mi boyle yapio .. (?)
Silecekleri silmedim hiç, teslim aldığım gibi duruyo, hiç yağmur da görmedi ama geçen uzun yola çıkmadan denemek için su püskürtüp çalıştırdım, silme netliğinde problem yok ama silecekler rahat kaymıyo takıla takıla iniyo, cam lastiği tutuyo gibi yani, napsam değiştirsem mi garantiden yoksa bişi mi sıksam cama :SLastiğin üzeri grafit kaplıdır.
Sileceğin üzerindeki toz ve kiri bezle silmeyiniz.
Önemli Bir şeyi unuttumSilecekleri silmedim hiç, teslim aldığım gibi duruyo, hiç yağmur da görmedi ama geçen uzun yola çıkmadan denemek için su püskürtüp çalıştırdım, silme netliğinde problem yok ama silecekler rahat kaymıyo takıla takıla iniyo, cam lastiği tutuyo gibi yani, napsam değiştirsem mi garantiden yoksa bişi mi sıksam cama :S
Cama sıktığınız su az mı yoksa bol bol muydu. Bir de su sıkmadan önce araç güneşte mi kalmıştı ısınmış mıydı yani ?ilk Golf 7 de böyle bişi olmamıştı bunda oldu :/
Kim ne zaman vakit bulucak da servise gidip derdimizi anlatıcak silecekler değişcek pofffff :S :/ İlk servis bakımına kadar kalır bu böyle :/ Zaten 1700 km civarında şu an..
Ben özellikle yanına gidip "Hocam sadece ön camda ki sinekleri çıkar ama sileceklere elleme" diyorum. Bir de aracı görebileceğim yere oturuyorum. Aksi bir şey yaparsa anında müdahale imkanı oluyor. İnsanlar ne kıymetli arabası varmış der gibi bakabiliyor ancak malesef kıymetli evet. Seviyoruz napalım.Önceki aracım jetta ve bu aracım golf de yaşadığım problemdir. Yıkamacı rezilliği. servis konumuna almayı bilmedikleri için allah ne verdiyse asılıyorlar sileceğe ve kaputun bitim yerini kanırtarak kaldırıyorlar sileceği. Bunu golf de yemek yediğimiz bir yer ve aksaray ağaçlı tesislerinde yaptılar.
Mersinde biz kahvaltı yaparken bir mekanda bahşiş alabilmek için aracı yıkamışlar. Dışarı çıktım baktım silecekler havada, kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Gidip nasıl kaldırdın sen bunu dedim, aha böyle deyip sileceğe asıldı ki dedim elleme kardeşim bırak. Kaputu çizdiği yeri ellettim. Dedim bak ne yaptın. Abi bilmiyordum. Bilmiyorsan dokunma dedim. Vs.
Ağaçlı tesislerinde ise aracı park edip yıkamacının yanına gittim ve aracı yıkamalarını istemediğimi söyledim. Tamam abi dediler. Yemeği yedim çıktım baktım silecekler havada. Hisler ve muhabbet yukarıdaki paragrafın aynısı. Nasıl korursunuz bilmiyorum ben koruyamadım. Sizin de başınıza gelmez umarım.