Golf 7 1.6 Otomatik Yokuşta Kayıyor

azizmuratc28

Yeni Üye
İsim
Aziz Murat
Araç
Golf 7 2016 1.6 TDI OTOMATİK
125 binde ki aracım son zamanlarda yokuşta hem ileri hem geri auto hold kapalıyken kaçırmaya başladı

çok sağolasın ustam inşallah düzelir aldım alalı masraf yapıyorum bide bunla uğraşmak istemiyorum
Rica ederim. Usta değiliz, tecrübeliyiz denilebilir. Belirgin bir arıza yoksa fazla kurcalatmayın aracınızı.. lastik akü yağ filtre değişimi vs.bunlar öncelik olsun. Yani bakımlı kullanırsanız pek sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Upvote 0

Auto hold olunca holder hild/yokuş kalkış desteği olmuyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Yokuş kalkışta frene iyice basmayınca devreye girmez. Bu sistem abs üzerinden çalıştığından, abs sensörlerinde sorun olunca da devreye girmez.
Şöyle onu iptal ettiğinde yokuşta kaymaması lazım ben yokuşta geriye tarı
Auto hold olunca holder hild/yokuş kalkış desteği olmuyor mu? Bilmediğim için soruyorum. Yokuş kalkışta frene iyice basmayınca devreye girmez. Bu sistem abs üzerinden çalıştığından, abs sensörlerinde sorun olunca da devreye girmez.
auto hold aktifken sorun yok ama iptal ettiğimde yokuş yukarı durduğumda d ye aldığımda arabanın gücü ileri gitmeye yetmiyo gibi geri kaçıyo tam tersi yokuş aşağı olunca R ye alınca da öyle

Upvote 0
Bu, arkadaşların dediği gibi baskının zayıflığını gösterir. Gerçi onu da çekişten anlarsınız. Hızlanmada isteksiz olur. Belki basınç tüpüdür, bilemiyorum. Dediğiniz gibi normal eğimde D'de araba yürümeye çalışmalıdır.

Upvote 0
Ya az biraz eğimlerde çıkıyo ama rampalarda yavaş yavaş zorluyo ama gitmekle gitmemek arasında kalıyo

Upvote 0

Geri