Golf 8.5 Imp İç Ambiyans

Daha önceki Golf 8 impression aracıma bu uygulamayı yaptırmıştım. Periyodik bakıma gittiğimde servis kağıdına extra not dusmuslerdi araca dışarıda işlem yapılmış diye. Bu işlemler elektrik ve elektronik akşamlara ilgili garantiyi bozuyor. Ayrıca kapı içlerine yapılan işlemlerde kapı kartonları deliyorlar ve her taraftan kablo dolandigi için trim lerden zamanla ses gelmeye başlıyor. Sonuç olarak tavsiyem yaptırmamaniz yonunde

Hocam bu tarz retrofitler garantiyi bozmaz deniyor genel olarak. Ancak bir önceki golf 8 aracımda yaşadığım şöyle bir durum var.
Yarın bir gün kapıdan trim sesi duydunuz diyelim. Bunu görünce diyecekler ki dışarıdan işlem yapılmış bizim yapacağımız birşey yok. Olayı sadece trim sesi olarak düşünmeyin. Elektriksel bir sorun yaşarsanız bayi yine aynı bahaneyle gelecek ve sorunu üstlenmeyecek. Garantiden yaptırılabileceğiniz başka bir durumu sırf saçma sapan nedenlerle alakası bile olmayan ambiyans retrofiti yaptınız diye üstlenmeyecekler.
İlk servise kadar devam böyle sonrasında garantiden çıkaracağım aracımı. Araç bakımlarını hep kendim yaptım şu ana kadar garanti var diye yetkili servis bakımına bırakmadım araçlarımı. İlk bakımı serviste yaptırıp sonrasında garanti kapsamından çıkaracağım gibi duruyor aracımı.

Hiç bakmamıştım boş paket diye dedim VW bizi düşünmemiştir. İlk fırsatta deneyeceğim teşekkür ederim.
İstediğin sayıda ekran ekleyebiliyorsun istediğin gibi geçiş yapabiliyorsun. Kafana göre dizmene izin vermişler en azından. Bir de active info display pro olsaydı ekran keşke. Bizdeki pro değil maalesef ondan renk seçimi cart curt yok

İstediğin sayıda ekran ekleyebiliyorsun istediğin gibi geçiş yapabiliyorsun. Kafana göre dizmene izin vermişler en azından. Bir de active info display pro olsaydı ekran keşke. Bizdeki pro değil maalesef ondan renk seçimi cart curt yok
🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kesinlikle çok yakışmış orta aydınlatma kısmı ambiyans göz yorarmı bilemiyorum.

sanırım arkadaş göstermek için açıkta tutmuş gibi geldi ayrıca bu aydınlatmanın linki varmıdır
Teşekkür ederim hocam gözü yormuyor rahatlıkla kullanılabilir, golf 7 içinde uyumlu olanları da var sanırım onların linkinden atayım istersen

Geri