Golf 7.5 Disk ve balata değişim fiyatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eg2423
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Eg2423

Yeni Üye
İsim
Emirhan
Araç
Golf 7.5
Merhaba arabamın komple disk ve balata değişimini yapmayı düşünüyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim servis 20 bin diyor parçacıdan alsam dışarda değiştirsem daha uyguna gelir mi ?

Ağustos ayında balataları trw almıştım şu ana kadar ses sorunuda yaşanmadı dışarıda (disk balata işçilik ) servisten uyguna yapılacaktır

IMG_8002.jpeg

eylül-ekim aylarında hella pagid almıştım parça yıldızından yaklaşık 5.500 tl malzemelerin fiyatı tutmuştu + işçilik ödedim en ufak bi problem yok şu zamana kadar

Bosch Ferodo uzak durun.. Hella pagid Fiyat performans ürün biraz fazla balata toz yapıyor ama yumuşak balata olduğundan en azından uzun yıllar diskten yememiş olur seste yapmaz.. Ate x2 pahalı arkadaşım ate tercih etti geri geri giderken frene bastığınızda azda olsa ses çıkarıyor takıntı oldu bir önceki balatayı aracı aldığında satan kişi bakımla vereceğim dedi uyardık adamı bosch olacaksa yaptırma diye iki kere masraf ettirdi..
Bosch Aero twin silecek dışında hiç bir şeyi alınmaz. Ön diskler TRW bende arada sırada ısınınca ötüyor..
Riske atmayın Full set Hella Pagid

Arkalara yine hella disk+balata taktım. Memnundum ve yine aynısından aldım. İlk zamanlar az biraz öttü alışana kadar. Şu an sorunsuz. Hella kaliteyi bozana kadar aynı şekilde almaya devam 👍

Bende arka balata var sıfır hella pagid istersen uyguna veririm hocam

A3 aracımda arkalarda sıfır takım halinde ate oluklu disk ve siyah orj. Ate balata var ve ötüyor, orijinalden şaşmayın, ate iyidir diye aldık daha da almam...

Merhaba arabamın komple disk ve balata değişimini yapmayı düşünüyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim servis 20 bin diyor parçacıdan alsam dışarda değiştirsem daha uyguna gelir mi ?

Ekli dosyalar

• IMG_0275.jpeg
    IMG_0275.jpeg
    283.2 KB · Görüntüleme: 27
Ate, geçen yaz değiştirdim, ötme falan yok memnunum balatalardan,

Geri