Merhaba arabamın komple disk ve balata değişimini yapmayı düşünüyorum sizce hangi markayı tercih etmeliyim servis 20 bin diyor parçacıdan alsam dışarda değiştirsem daha uyguna gelir mi ?
Hocam Hella disk, balatayı nerden temin etmiştiniz ben internette stok bulamıyorum.Arkalara yine hella disk+balata taktım. Memnundum ve yine aynısından aldım. İlk zamanlar az biraz öttü alışana kadar. Şu an sorunsuz. Hella kaliteyi bozana kadar aynı şekilde almaya devam![]()
Hocam Ankara'da parçacıdan almıştım, İmza Volkswagen olması lazım dükkan adı. Dilerseniz bi arayıp sorun ellerinde kaldıysaHocam Hella disk, balatayı nerden temin etmiştiniz ben internette stok bulamıyorum.
Teşekkür ediyorum hocam yarın arayıp sorayım.Hocam Ankara'da parçacıdan almıştım, İmza Volkswagen olması lazım dükkan adı. Dilerseniz bi arayıp sorun ellerinde kaldıysa
Textar stokta vardı sanki ama grupta hella pagid çok önerilmiş aynı kalitede olur mu bilemedim hocam değerlendireyim bir teşekkürler.Hella Pagid, sonbaharda Hella ve Pagid olarak ayrıldı. yeni stoklar düşmüş müdür buralara bilmem ama Hella veya Pagid olarak ayrı ayrı bulursanız şaşırmayın. Üretimi zaten Textar’ın sahibi yapıyordu, bulursanız Textar da alabilirsiniz,
muhtemelen bire bir aynıdır.