Golf 7.5 Disk ve balata değişim fiyatı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Eg2423
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hella Pagid, sonbaharda Hella ve Pagid olarak ayrıldı. yeni stoklar düşmüş müdür buralara bilmem ama Hella veya Pagid olarak ayrı ayrı bulursanız şaşırmayın. Üretimi zaten Textar’ın sahibi yapıyordu, bulursanız Textar da alabilirsiniz,
muhtemelen bire bir aynıdır.
Haydaaa, artık hella mı alacağız pagid mi :D
Kafamız rahat diyorduk ne güzel marka belli diye

Teşekkür ediyorum hocam yarın arayıp sorayım.

Textar stokta vardı sanki ama grupta hella pagid çok önerilmiş aynı kalitede olur mu bilemedim hocam değerlendireyim bir teşekkürler.

Herkesin fikrine saygım var ama fark olduğunu sanmıyorum. Biz de üreticiyiz, aynı ürünü iki farklı spekt/reçete ile üretmek çok zaman daha maliyetli. Aynı ürünü üretip farklı marka basmak daha mantıklı.

Kaldı ki Textar da TMD portföyünde premium marka. Mercedeslerde falan fabrikada takılıyor. Arçelik-Beko gibi düşünebiliriz Textar - Hella Pagid’i.

izmir de fren balatalarını değiştirtebilceğim ve diskleri tornatabilceğim özel servis tavsiyesi olan var mı ?
tavsiyeler üzerine ate balata aldım
Hocam siz ate balataları nerden temin etmiştiniz, internetten aldıysanız fikir olsun bana da.

Herkesin fikrine saygım var ama fark olduğunu sanmıyorum. Biz de üreticiyiz, aynı ürünü iki farklı spekt/reçete ile üretmek çok zaman daha maliyetli. Aynı ürünü üretip farklı marka basmak daha mantıklı.

Kaldı ki Textar da TMD portföyünde premium marka. Mercedeslerde falan fabrikada takılıyor. Arçelik-Beko gibi düşünebiliriz Textar - Hella Pagid’i.

Evet hocam bu konuda haklısınız pek bilgim yoktu aydınlanmış oldum. Ayrı ayrı hella ve pagid’e bakayım olmadı textar alıp geçeceğim teşekkür ediyorum.
Detaylar burada:

[/URL]

TMD Friction, Hella için balata üretmeye devam edecekmiş. Hella=Pagid olabilir bir çok üründe. Neyse, bulduğunuzu alın kaybetmezsiniz. :)
Anlaşıldı hocam bu konuları da inceleceğim teşekkürler.😀

izmir de fren balatalarını değiştirtebilceğim ve diskleri tornatabilceğim özel servis tavsiyesi olan var mı ?
tavsiyeler üzerine ate balata aldım
Hocam o işlemi her tornacı yapar sorun olmaz ve her tamırcı de montajını yapar sorun olacak bir durum olmaz yani

2017 Golf 1.0 TSI aracın için internetten balata arayışındaydım. otosupermarket in güvenilir olduğunu okumuştum. Daha sonrasında tereddüt etsemde otosupermarket.com dan Textar marka ön arka balata sipariş ettim. Bu seferde ürünlerin orijinal olup olmadığı hakkında çekincelerim vardı. İnternette biraz araştırdım. Textar markası bunun önüne geçmek için karekodlu etiket tasarımı yapmış. Güvenlik etiketini söktükten sonra arkasındaki kare kodu okuttum ve ürünün orijinal olduğunu anladım.
Son zamanlarda güvenebileceğimiz insan sayısı azaldığı için böyle durumlar maalesef olabiliyor.
Reklam değildir. Tecrübelerimi yazmak istedim.
Teşekkürler otosupermarket.com

Ekli dosyalar

• IMG_8706.jpeg
    IMG_8706.jpeg
    316.8 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8705.jpeg
    IMG_8705.jpeg
    78.8 KB · Görüntüleme: 26
1.5 tsi golf 7.5 aracımda frenleme sırasında titreme olduğu için ön disklere torna yaptırdım ve sonrasında textar balata taktırdım titreme çözüldü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Balataları otosupermarketten temin ettim alana kadar yardımcı oldular ama kargo süresince pek yardımlarını alamadım yine de memmun kaldım.

Ekli dosyalar

• IMG_7160.jpeg
    IMG_7160.jpeg
    104.2 KB · Görüntüleme: 8
1.5 tsi golf 7.5 aracımda frenleme sırasında titreme olduğu için ön disklere torna yaptırdım ve sonrasında textar balata taktırdım titreme çözüldü. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Balataları otosupermarketten temin ettim alana kadar yardımcı oldular ama kargo süresince pek yardımlarını alamadım yine de memmun kaldım.
Benimde mk8 aracımda titreme sorunu var, muhtemelen disklerden diye düşünüyorum.
Torna mi yaptirsam, disk degisimine mi gitsem bilemiyorum.
Benim araç 40bin km'de bu arada.
Sizin araç kaç bindeydi yada diskler kaç bin km iken torna yaptirdiniz?
Torna ücreti ve işçilik ne kadar ödediniz?

Benimde mk8 aracımda titreme sorunu var, muhtemelen disklerden diye düşünüyorum.
Torna mi yaptirsam, disk degisimine mi gitsem bilemiyorum.
Benim araç 40bin km'de bu arada.
Sizin araç kaç bindeydi yada diskler kaç bin km iken torna yaptirdiniz?
Torna ücreti ve işçilik ne kadar ödediniz?
Hocam forumda aktif olmaya henüz alışamadım geç olmadıysa şimdi cevap vereyim. Benim aracım 86 bindeydi yanlış bilmiyorsam üzerindekiler fabrikasyon diskler. Tornacı bir kez daha torna olmaz dedi. Sizin diskler daha sıfır gibidir tornanın kurtaracağını düşünüyorum. Torna yapıldıktan sonra balataları da değiştirmek gerekiyor, torna ücreti 1000tl işcilik de 1000tl ödedim.

2017 Golf 1.0 TSI aracın için internetten balata arayışındaydım. otosupermarket in güvenilir olduğunu okumuştum. Daha sonrasında tereddüt etsemde otosupermarket.com dan Textar marka ön arka balata sipariş ettim. Bu seferde ürünlerin orijinal olup olmadığı hakkında çekincelerim vardı. İnternette biraz araştırdım. Textar markası bunun önüne geçmek için karekodlu etiket tasarımı yapmış. Güvenlik etiketini söktükten sonra arkasındaki kare kodu okuttum ve ürünün orijinal olduğunu anladım.
Son zamanlarda güvenebileceğimiz insan sayısı azaldığı için böyle durumlar maalesef olabiliyor.
Reklam değildir. Tecrübelerimi yazmak istedim.
Teşekkürler otosupermarket.com

Kullanım sonrası balatadan ses gelme gelmeme , balata toz miktarı , fren performansı yorumlarınızı bekliyorum.

Geri