1.5 milyon tl araç önerisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Rx7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Babayı kıramadık. İllada rifter olsun dedi. 0 faizli kredi kampanyasınıda kullanarak rifter gt siparişi verdik abilerim.

2.elde 5-15bim km arası 50-100bin tl arası daha uygun olan araçlarda vardı ama kredi çekmemiz gerekiyordu herhalükarda. 0 araç fiyatına denk geliyordu. Faizsiz kredi ile 0 araç daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

2.0 motorla caddy +100k bulunurken bunlar 1.5 i sattıklara paraya bak..
SUV gibi fiyat biçiyorlar sanırım.

2.0 motorla caddy +100k bulunurken bunlar 1.5 i sattıklara paraya bak..
SUV gibi fiyat biçiyorlar sanırım.
Caddy style 1650 fiyat aldım. Ama bayilerde yok şubatta gelecekmiş. Fiyat değişikliği bekliyorlarmış. 400bin 6 ay kredi desteği veriyorlarmış. Ödemesi aşıyordu bizi. Bunun borcunu bitirsin tekrar sıfırlatırım aracı ben ona :)

Babayı kıramadık. İllada rifter olsun dedi. 0 faizli kredi kampanyasınıda kullanarak rifter gt siparişi verdik abilerim.

2.elde 5-15bim km arası 50-100bin tl arası daha uygun olan araçlarda vardı ama kredi çekmemiz gerekiyordu herhalükarda. 0 araç fiyatına denk geliyordu. Faizsiz kredi ile 0 araç daha mantıklı geldi. Teşekkür ederim yorumlarınız için.
karışmamakta iyi yapmışsınız o yaşlarda insan farklı düşünebiliyor belki emekliliğin tadını çıkarmak istiyordur dağ bayıra gidip kafa dinleyecek :D

hayırlı olsun bu arada

karışmamakta iyi yapmışsınız o yaşlarda insan farklı düşünebiliyor belki emekliliğin tadını çıkarmak istiyordur dağ bayıra gidip kafa dinleyecek :D

hayırlı olsun bu arada
Aynen abi. Partner vardı bundan önce. Bana geniş bagaj lazım çayımı semaverimi mangalı masamı alacak dedi. Yine aynı araçtan devam :)

Aynen abi. Partner vardı bundan önce. Bana geniş bagaj lazım çayımı semaverimi mangalı masamı alacak dedi. Yine aynı araçtan devam :)
Güle güle kullansın amcamız, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. İyi yapmışsınız :) (y)

• Beğen
Tepkiler: Rx7
Hayırlı olsun. Genelde insan hangi markaya alıştıysa ondan devam eder. Keyifli sürüşleri, bol bol güzel anıları olması dileklerimle...

• Beğen
Hayırlısı olsun. Partner den memnun ise rifterdan çok daha memnun kalacak. Ikisinide kullanmış biri olarak rifter çok farklı uzun yolda bile yormuyor.

• Beğen

Geri