Golf 7.5 Highline Şerit Takip Kamerası

YUCELTAN

Yeni Üye
İsim
YÜCEL TAN
Araç
WV GOLF 7.5
Merhaba. 2017 Model highline golf 7.5 aracıma şerit takip kamerası için ön cam siparişi verdim trimleri ile birlikte geldi.takacak olan vw özel servisi kamerayı getirdi ama kamera 3Q0 980 654 H yazıyor. 653 için yaya koruma olduğu ve kaliteli olduğunu daha önce buradan arkadaşlar balirtkşmişte.Sonu 653 olmadığı için taktırmak istemedim.Sonu 653 olan kaliteli kameradah almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Nereden tedarik edebilirim .TEŞEKKÜRLER...

Sıfır 653 kamera bulman biraz zordur. Çıkma bulmanda zordur. 654H stabil çalışan kameradır. Mib2.5 ünite takmayacaksan versiyonunu yükseltirsen daha da stabil çalışır.
İlginiz için çok teşekkürler hocam.Eger müsait olursanız 05055404600. Kısa zamanınızı alıp bilgi almak isterim.🤲

Upvote 0
bende aynı şekilde 7.5 aracıma şerit takip ve yaya algılamalı kamera taktıracağım, 3Q ve 5Q kameralar arasındaki fark nedir? birde yaya koruma olan kameranın tam kodu nedir bilen arkadaşlar yazabilirmi

Upvote 0
3Q ile 5Q arasında ne fark var hocam bilginiz varmı
5Q0 daha eski diye biliyorum.
Fabrikasyon araçlar 2Q0 la geliyor , trafik levhası okuma işleminde lisans gerekiyor , 3Q0 da lisanssız hallediyorlar (maliyet çok düşük)

2Q0 3Q0 a göre görme açısından daha iyi diyenlerde var.

Formentor, Yeni Tiguan veya yeni platform araçlarda 5WA mevcut.

Upvote 0
Merhaba. 2017 Model highline golf 7.5 aracıma şerit takip kamerası için ön cam siparişi verdim trimleri ile birlikte geldi.takacak olan vw özel servisi kamerayı getirdi ama kamera 3Q0 980 654 H yazıyor. 653 için yaya koruma olduğu ve kaliteli olduğunu daha önce buradan arkadaşlar balirtkşmişte.Sonu 653 olmadığı için taktırmak istemedim.Sonu 653 olan kaliteli kameradah almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Nereden tedarik edebilirim .TEŞEKKÜRLER...
Golf için cam siparişiniz muhtemelen 3q0 a göre verilmiştir.653 kameralarda yaya algılama var ve daha iyi kameradır bir o kadarda pahalıdır.654 cam kamerası sizin için yeterlidir uygun maliyetli yoldan halledebilirsiniz .2q cam kamerası trevel asist eklenerek daha stabil olarak şeritte tutunur.ama maliyeti artar. direksiyon değişimi gerekecektir.Kısa yoldan 654 yapıp geçin

Upvote 0
Golf için cam siparişiniz muhtemelen 3q0 a göre verilmiştir.653 kameralarda yaya algılama var ve daha iyi kameradır bir o kadarda pahalıdır.654 cam kamerası sizin için yeterlidir uygun maliyetli yoldan halledebilirsiniz .2q cam kamerası trevel asist eklenerek daha stabil olarak şeritte tutunur.ama maliyeti artar. direksiyon değişimi gerekecektir.Kısa yoldan 654 yapıp geçin
Aracıma ACC çarpışma önleyici yakın zamanda taktım.ön cam siparişini verdim. Şerit takipli ön cam geldi.özel servisten kamera siparişi verdim ve 3Q0 958 654 kodu olan geldi ve 15 bin tl istediler.653 bekliyordum.sizce 15 bin tl normal mi arkadaşlar.araştırdığım kadarı ile sonu 755 için 15 bin tl fazla .653 Kodlu bulamadım henüz.Nereden tedarik edebilirim acaba

Upvote 0
bende aynı şekilde 7.5 aracıma şerit takip ve yaya algılamalı kamera taktıracağım, 3Q ve 5Q kameralar arasındaki fark nedir? birde yaya koruma olan kameranın tam kodu nedir bilen arkadaşlar yazabilirmi
3Q 958 653 Kodlu olan kamera yaya algılaması ama sonu 654 olanda yaya algılama mevcut değil.ayrıca 653 için daha stabil çalıştığı söyleniyor

Upvote 0
Sıfır 653 kamera bulman biraz zordur. Çıkma bulmanda zordur. 654H stabil çalışan kameradır. Mib2.5 ünite takmayacaksan versiyonunu yükseltirsen daha da stabil çalışır.
Aracımda mib 2.5 mevcut zaten.versiyon yükseltme nasıl oluyor ve ne gibi artıları olacak .teşekkürler

Upvote 0

Her firmanın bir fiyat politikası vardır verilen fiyata burdan yorum yapmak doğru olmaz siz aynı kalitede ürünün bir kaç yerden fiyat alıp en uygun fiyatı bulabilirsiniz.kolay gelsin

Upvote 0

Geri