Golf 7.5 Highline Şerit Takip Kamerası

YUCELTAN

Yeni Üye
İsim
YÜCEL TAN
Araç
WV GOLF 7.5
Merhaba. 2017 Model highline golf 7.5 aracıma şerit takip kamerası için ön cam siparişi verdim trimleri ile birlikte geldi.takacak olan vw özel servisi kamerayı getirdi ama kamera 3Q0 980 654 H yazıyor. 653 için yaya koruma olduğu ve kaliteli olduğunu daha önce buradan arkadaşlar balirtkşmişte.Sonu 653 olmadığı için taktırmak istemedim.Sonu 653 olan kaliteli kameradah almak istiyorum. Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var.Nereden tedarik edebilirim .TEŞEKKÜRLER...

Fiyat konusunda
15.nisanda skoda servisinden aldığım fiyat 2q0 980 653 için aldığın fiyat 43.338,30 tl sadece ürün fiyatı montaj dahil değil
aliexpressden sipariş verdim 3.500 tl ye aldım.güzel çinli kardeşim bana torpil geçmiş 2Q0 yerine 2QD diye bi model göndermiş

Son düzenleme:
Upvote 0
Golf için cam siparişiniz muhtemelen 3q0 a göre verilmiştir.653 kameralarda yaya algılama var ve daha iyi kameradır bir o kadarda pahalıdır.654 cam kamerası sizin için yeterlidir uygun maliyetli yoldan halledebilirsiniz .2q cam kamerası trevel asist eklenerek daha stabil olarak şeritte tutunur.ama maliyeti artar. direksiyon değişimi gerekecektir.Kısa yoldan 654 yapıp geçin
Zülal abi merhabalar
Golf 7.5 highline yaya algılama benim arabada çalıştığını hiç fark edemedim hatta bilerek bir kaç kez yaya geçidinde denemek istedim bildiğin yayaları biçecek gibi gidiyor. Ünite 840C. Bi eksiklik mi vardır abi

Ekli dosyalar

• IMG_7258.jpeg
    IMG_7258.jpeg
    327.7 KB · Görüntüleme: 21
Upvote 0
Zülal abi merhabalar
Golf 7.5 highline yaya algılama benim arabada çalıştığını hiç fark edemedim hatta bilerek bir kaç kez yaya geçidinde denemek istedim bildiğin yayaları biçecek gibi gidiyor. Ünite 840C. Bi eksiklik mi vardır abi
Merhaba,
Menüde yaya algılama yazıyormu işaretlimi ona dikkat edin lütfen.

Upvote 0
Zülal abi merhabalar
aracında yaya algılama olan birinden daha aynı şeyi duymuştum bende var ama hiç çalıştığını görmedim daha demişti enteresan, sırf yaya algılamada olsun diye bu kemeradan arıyorum bende ama stabil çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa gerek yok gibi 653 lü kameraya

Upvote 0
Benim montaj yaptığım araç 2017 2016 kullanıcalar çalıştığını söylüyor kedi vs çıkınca tanık olmuşlar .istanbulda olsaydınız uğrasaydınız yazılımına bakabilirdik

Son düzenleme:
Upvote 0
Benim taltıgım araç 2017 2016 kullanıcalar çalıştığını söylüyor kedi vs çıkınca tanık olmuşlar .istanbulda olsaydınız uğrasaydınız yazılımına bakabilirdik
Zülal abi istanbul a gelmek nasip olursa uğrarım numaran var teşekkür ederim

Upvote 0
aracında yaya algılama olan birinden daha aynı şeyi duymuştum bende var ama hiç çalıştığını görmedim daha demişti enteresan, sırf yaya algılamada olsun diye bu kemeradan arıyorum bende ama stabil çalışmıyorsa veya hiç çalışmıyorsa gerek yok gibi 653 lü kameraya
Bir defasında benim de dikkatsizliğim sonucu frenleme yaparak bir çocuğa çarpmamı engellemişti. Sadece bir defa bu şekilde devreye girdi ama tam yerinde kurtardı beni. Bunun dışında bir kaç defa da sesli uyarı vermişti. Ben memnunum 653 kameradan.

Upvote 0

Geri