Golf 6 Replika Led Far

skyline35

Üye
İsim
Erhan
Araç
Golf 6 1.6tdi manuel
Merhaba arkadaşlar,
Forumda eski mesajlarda mk6 için replika far yorumu bulamadım. Aranızda kullanan varsa paylaşım yapabilir mi?
Fiyatı, performansı, kullanım ömrü, mercek kalitesi, far sararması vs aklıma gelenler
J yada U led olabilir farketmez
Stop takımıda kullanan varsa onuda merak ediyorum teşekkürler.

Ben kullanıyorum şuan da sorun yok fakat uzunların sellektörü ne kadar aşağı indirilsede yukarıya gitmeye devam ediyor.

Ben kullanıyorum şuan da sorun yok fakat uzunların sellektörü ne kadar aşağı indirilsede yukarıya gitmeye devam ediyor.
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz maliyeti ne oldu, led ampul kullandığınızı düşünüyorum karşı taraftan selektör yediğiniz oluyormu, arıza lambası yaktımı

Aracımda zaten plaka lambaları ve xenon yüzünden arıza lambası yanıyordu o yüzden lamba yakıyor fotoğrafımda olan farlar takılı aracımda 2-3 aydır.
Görüntü olarak memnunum fakat.
Şimşek etkili xenon kullanıyordum attığım sellektörde önümdeki araç kaçar gibi çekilirdi J led taktıktan sonra uzunlar kendi içerisindeki ledlerden yapılıyor ve çok kaliteli bir ışığı yok.
Kısalar için eski farlarımdaki xenon ları kullandım zaten mercekli olduğu için çok göz almıyor o konuda bir şikayetim yok

Özetlemek gerekirse görüntü olarak çok güzeller, fakat far olarak çok kötüler diyebilirim özellikle gece körlüğünüz yada geceleri zor görüyorsanız tavsiye etmem.
Uzunların içerisinde kendiliğinden 3 yada 5 adet led lehimli uzunlar o şekilde yanıyor sellektör atıldığı çok belli olmuyor.

Geri