mehmet_50
Üye
Yetkili servis, ama hala kararsızım silecegın o kısımda catlak yani göze carpan bir yerde ve büyüklükte değil aslındaKaskonun kabul etmeme gibi bir durumu olamaz hocam. Cam degisiminiz kaskoda yetkili servis ise götürün değişmek zorundalar özel servis ise çok rahatsız etmiyorsa benim fikrim degismeyin derim.
1 senedir böyle aslında büyüme vs olmadı amaAs. Yeri kör noktada. Büyümez ise kalsın. Nazarlık gibi
Sa arkadaşlar ön camda böyle bir çatlak var kaskoda 1 cam değilim hakkım var ama baxıları kasko firması bunu kabul etmez değiştiremeİsn dediler sizce değiştirirler mi?
Yani oda doğru tabiDeğiştir gitsin hocam kaskoya boşa mı para veriyoruz.
Kesin değişirler yaniBu çatlak yüzünden cam değişmeyecek kasko kesinlikle yoktur
orj cam ile var. Ama değişmiş olması satarken vs sorun yaşatırmıbende bu şekilde 3 tane var camın farklı noktalarında ön cam hiç değişmemiş orjinal olduğu için bu şekilde biniyorum çok rahatsız etmiyor kaskonuzda orijinal cam ile değişim varsa değiştirin gitsin
Bende öyle yaparım sanrımz. Kırıgın her hangi bir zararı yok ama sırf hakkım var diye değiştirme amaçlı düşündümBunun için değiştirmeye gerek yok gibi. Sileceklere zarar veriyor ise değiştirilmesi düşünülebilir.
Değişim sırasında camı sökme takma yapıştırma işlemlerinde direklerdeki trim kaplamalara bazen kir bulaştırıyorlar. İşçilik kötü olabiliyor. Parçaları söküp takarken fabrikasyon geçmeleri tırnakları bozuyorlar oturtmuyorlar çoğu zaman. Geçenlerde 1. Sinde yetkili serviste değişen depo kapağı kilidini tekrar bozulunca 2. kez bu sefer tanıdığım teknisyen arkadaşa değiştirttim sağ arka bagaj iç kaplamasının orta bölgesindeki geçmeyi yetkili servis oturtmadığı ortaya çıktı. Hatta tahliye hortumu da depo kapağındaki lastik havuzdan ayrılmış aşağı düşmüş idi. O yüzden ben iyice çatlak ilerleyince değiştiriyorum.
Ön cam değişmiş diye aracımı almayacak kişi almasın zaten ya, ben takılmıyorum artık. Takılan arkadaşlara da başka araç bakmasını tavsiye edip kibarca yolluyorum.Kesin değişrler yani
rver orj cam ile var. Ama değişmiş olması satarken vs sorun yaşatırmı