Cam çatlağını kasko değiştirir mi?

Bende öyle yaparım sanrımz. Kırıgın her hangi bir zararı yok ama sırf hakkım var diye değiştirme amaçlı düşündüm
Araç muayeneye girip, muayenede camda çatlak var şeklinde hafif kusurlu geçerse daha sonraki zamanda kasko firmaları çatlağın kaskodan önce olması sebebiyle değiştirmeyebiliyor diye duydum. Bu konuyu netleştirip eğer böyle bir durum varsa muayene öncesi değiştirmede fayda var diye düşünüyorum.

Kesin değişirler yani

orj cam ile var. Ama değişmiş olması satarken vs sorun yaşatırmı
ön cam değişimine laf eden açık söylüyorum ruh hastasıdır beyinsel problemleri vardır. hiç bir sorun yaşamazsınız hocam merak etmeyin

Kesin değişirler yani

orj cam ile var. Ama değişmiş olması satarken vs sorun yaşatırmı
Orjinal cam ile değiştirdiğiniz için satarken sorun olmaz diye düşünüyorum. Yan sanayi cam olsa alıcı niye, neden vs. diye sorabilirdi.
Ayrıca, bildiğim kadarıyla hasarsızlık durumu aynı firmadan kasko yaptırmanız halinde devam edecektir. Bilginiz olsun

Orjinal cam ile değiştirdiğiniz için satarken sorun olmaz diye düşünüyorum. Yan sanayi cam olsa alıcı niye, neden vs. diye sorabilirdi.
Ayrıca, bildiğim kadarıyla hasarsızlık durumu aynı firmadan kasko yaptırmanız halinde devam edecektir. Bilginiz olsun
Evet bende oyle duydun

Araç muayeneye girip, muayenede camda çatlak var şeklinde hafif kusurlu geçerse daha sonraki zamanda kasko firmaları çatlağın kaskodan önce olması sebebiyle değiştirmeyebiliyor diye duydum. Bu konuyu netleştirip eğer böyle bir durum varsa muayene öncesi değiştirmede fayda var diye düşünüyorum.
Bunu bi sormak lazım tabi

2024 8. Ayda muayeneye giridm onda yazmıyor cam kırık diye. Kaskoyu 2024 5. Ayda yaptırmıştım yani kasko daha önce. Ama aracı aldığımda kırık vardı ve bir önceki muayene raporda öylr brşey yazıyor ise bilemiyorum onuda

Geri