Golf 7 Led Direksiyon

diablo

Üye
İsim
Canberk Ege
Merhaba, 2016 model Golf 7 Highline'ım var. Instagram'da gezerken denk geldi bu direksiyon ve çok hoşuma gitti. Gaza basınca ledlerin yanması falan, ayrıca direksiyonun şeklinden dolayı da gerçekten etkileyici geldi.

Peki sorum şu: sizce bu direksiyonun takılmasının bir zararı bir dezavantajı var mıdır? Ya da dikkat edilmesi gereken bir durum, hasar görebilecek bir parça var mıdır acaba?
Görseli güzel diye içerikten gol yemek istemem.

Bence sorun yok. Hava yastığı orijinal şekilde olsun yeter bence. Direksiyon güzel... (Sadece içindeki çelik kısım ne kadar iyi hep soru işaretidir kafamda, ama hiç te tanık olmadım, duymadım çelik tarafının insana saplandığını...)

Hocam direksiyon çok iddialı
Aracınız orjinal ve orjinale yakınsa içinde çok sırıtır.
Bu direksiyon için aracın dışı da modifiyeli olması lazım bence.

Bence sorun yok. Hava yastığı orijinal şekilde olsun yeter bence. Direksiyon güzel... (Sadece içindeki çelik kısım ne kadar iyi hep soru işaretidir kafamda, ama hiç te tanık olmadım, duymadım çelik tarafının insana saplandığını...)
Peki kendi direksiyonumdan çıkan hava yastığı takılabiliyor mu bu yeni direksiyona biliyor musunuz?

Hocam direksiyon çok iddialı
Aracınız orjinal ve orjinale yakınsa içinde çok sırıtır.
Bu direksiyon için aracın dışı da modifiyeli olması lazım bence.

Katılıyorum, o yüzden muhtemelen dışı da spoiler ve side skirt ile takabilirim. Araç hep stock şu an, tamamen orjinal. 9 yıl oldu alalı artık, insan yenilik istiyor biraz. Aracı değiştireceğime aracın içini değiştiresim geldi bu şekilde. Araçtan çok memnunum bir sorun yok çok şükür. Ama o ışıklar yandıkça hep gaza basasım da gelir mi diye düşünmedim değil :)

Görünüşü güzel ama çok iddialı, ben direk R takıp geçtim.

R ve GTI için orjinalliği bozmak istemedim hocam. Bu şekilde baya güzel gözüküyor, ledli olması hem f1 kulakçıkların hemde direksiyon üzerinin.

Hocam orjınal olan dan şaşma
Gti yada r al

R ve GTI beni yükseltmedi o kadar valla, ama buna yükseldim hocam.

Şimdi yurtdışı satışını buldum.

https://ohcmotors.com/products/ohc-motors-led-light-up-steering-wheel-for-volkswagen-gti-mk7

Direksiyon deri yüzeyi alcantara da yapılıyormuş. Valla baya güzel gözüküyor. Bir çok markaya da takılıyor. Telefondan kontrol olayını anlamadım ama.
Karar vermişsiniz O zaman hayırlı olsun.
kararlıyken alın takın olmadı söker orijinale dönersiniz.

Yapınca paylaşın mutlaka yaptırmak isteyenlere örnek maksatlı olur.

Aynı altyapı ve fonksiyonda bi direksiyonum var s3 model starstop drive sellect vs dolu bir direksiyon ancak bunları nasıl aktil şekilde çalıştırabileceğim hakkında herhangi bir bilgim yok . Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdi yurtdışı satışını buldum.

https://ohcmotors.com/products/ohc-motors-led-light-up-steering-wheel-for-volkswagen-gti-mk7

Direksiyon deri yüzeyi alcantara da yapılıyormuş. Valla baya güzel gözüküyor. Bir çok markaya da takılıyor. Telefondan kontrol olayını anlamadım ama.

Ek olaraktan bu ürünün satışını yapan istanbul içi alabileceğiniz bir yakınım var avrupa yakasında . Reklama girer diye belirtmiyorum . Linkteki fiyata bir de gümrük vergisini eklerseniz çok daha tuzlu gelecektir daha uyguna yardımcı olur selamımla giderseniz. Eğer ihtiyacınız varsa ulaşabilirsiniz iletişim bilgilerini atarım

Geri