Golf 7 Led Direksiyon

Aktarırlar herhalde. Güvenlik ekipmanı, aktarsalar bile içime sinmez benim. Kendi orijinal hava yastığı ile alırsan daha güvenli olur bence.

• Beğen
Tepkiler: RKR
Karar vermişsiniz O zaman hayırlı olsun.
kararlıyken alın takın olmadı söker orijinale dönersiniz.

Yapınca paylaşın mutlaka yaptırmak isteyenlere örnek maksatlı olur.

Karar şöyle verdim: eğer değiştireceksem bu direksiyon için değiştiririm. Sökülüp takılması nedense bir hoşuma gitmiyor çok.
Ama yaptırırsam mutlaka paylaşırım detayları.
Tabi birde ne kadar uzun ömürlü, o ledler bozulur mu 3 yıl sonra. Bozulursa ne oluyor falan hep soru işareti, o konuda içim rahat değil.

videodaki gibi ibreler de golf R daki gibi mavi olursa çok daha yakışır.
yapabilirseniz iyi olur.

Mavi ben de çok seviyorum, ancak belki hayalet ekrana dönerim içime sinerse, bu da başka başlığın konusu olur :)

Ek olaraktan bu ürünün satışını yapan istanbul içi alabileceğiniz bir yakınım var avrupa yakasında . Reklama girer diye belirtmiyorum . Linkteki fiyata bir de gümrük vergisini eklerseniz çok daha tuzlu gelecektir daha uyguna yardımcı olur selamımla giderseniz. Eğer ihtiyacınız varsa ulaşabilirsiniz iletişim bilgilerini atarım

Tamamdır, kendi içimde yaptırmaya karar verince ulaşırım mutlaka. Teşekkür ederim.

Aktarırlar herhalde. Güvenlik ekipmanı, aktarsalar bile içime sinmez benim. Kendi orijinal hava yastığı ile alırsan daha güvenli olur bence.

Evet ben de bu gibi düşüncelerden dolayı hala soru işaretleri var. Soket sokete uyar mı benden çıkan airbag falan. Bunu tabi montajını yapan biriyle konuşmam daha doğru olur herhalde.

Bu direksiyona bir de oyuncu koltuğu alıp takmak lazım ki esprisi olsun.

RGB Led gördüğüm her yerde benim de aklıma gelen bir düşünce. Ama orjinal koltuktan vazgeçmem herhalde.

Aynı altyapı ve fonksiyonda bi direksiyonum var s3 model starstop drive sellect vs dolu bir direksiyon ancak bunları nasıl aktil şekilde çalıştırabileceğim hakkında herhangi bir bilgim yok . Konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Hocam şöyle bir video buldum:

Sizin direksiyonda ledli mi bu şekilde?
Bu RPM ve hız bilgilerini falan nerden alıyor diye düşünüyordum, sanırım bilgisayara bağladığımız yere takılıyor kablosu yanlış anlamadıysam.

Hocam şöyle bir video buldum:

Sizin direksiyonda ledli mi bu şekilde?
Bu RPM ve hız bilgilerini falan nerden alıyor diye düşünüyordum, sanırım bilgisayara bağladığımız yere takılıyor kablosu yanlış anlamadıysam.
Bende ledli değil hocam ama sürüş modu seçeneği ve start/stop duşu mevcut. Belirttiğiniz gibi bir yerden kablo çekilecek ama nereden anlamadım @metinkar abimin dediği gibi emre abinin kapısını çalıcam bunun için benim altından kalkabileceğim bir şey gibi durmuyor

Bende ledli değil hocam ama sürüş modu seçeneği ve start/stop duşu mevcut. Belirttiğiniz gibi bir yerden kablo çekilecek ama nereden anlamadım @metinkar abimin dediği gibi emre abinin kapısını çalıcam bunun için benim altından kalkabileceğim bir şey gibi durmuyor

Halledince bizi de bilgilendirir misiniz tecrübenizi. Sıkıntı olabilecek bir durum var mı diye biz de önlem almış oluruz yaparsak.

Geri