Bu kadar işlemi hangi arıza için yaptırdınız?
Bende şu şekilde oluyor 140 Km hıza kadar problem yok. Hatta vites geçişlerinde bile bir problem yok düşük devirde 6. Viteste rahat rahat ilerliyorum. Fakat 140’a ulaştığım zaman vites düşüyor 5’e ve araç bir anda Honda civic 5 vitesli olan aracın 6. Vitesi aradığı gibi 6. Vitese geçiş yapmak istiyor ama bir türlü geçemiyor geçse zaten 140 sorunu çözülecek. Hafif bir eğimli yolda 170-180’i gördüm. Motor arıza ışığını sorma sebebim ise boğaz kelebeğinin altında sıcaklık sensörü var siyah bir plastik parça ucu tel şeklinde belki o arızalı olabilir ve araç ısındığı için de kendini korumaya alıyor olabilir diye düşünüyorum.
Yada benzin ile ilgili mi acaba diyorum. 6. Vitese geçtiği zaman benzin yetiştirememe gibi bir sorun mu var diye aklıma geliyor. Benim o kadar süratle işim olmadığı için artık çok üzerine düşmüyorum. Uzun yolda canınızı sıkabilir bu durum..
Bir de forumdan bir arkadaş vcds programı ile bobin-buji testi, yakıt basınç ölçümünü yaptırın, mutlaka bu programı kullanmasını bilen bir ustaya gidin dedi.