Merhabalar;Selamlar adaptif hız sabitleyici olan araçlarda normal hız sabitleyici fonksiyonu kullanılabiliyor mu sadece?
Sent from my iPhone using GolfTutkusu mobile app powered by Tapatalk
Tamamdır teşekkürler kurcalaya kurcalaya bi hal olmuştumMerhabalar;
Hayır kullanılamıyor, radar devredışı kalırsa örneğin hız sabitleyiciyi hiçbir şekilde kullanamıyorsunuz.
ACC özelliğine sahipseniz; iki mod arasında geçiş yapabilirsiniz, Adaptif hız sabitleyici ve hız limitleyici.
Ender elektronik de taktırabilirsinizya audi a3 için uygun fiyata garantili hız sabitleme taktıracağımız yer var mı ?
ender 1680tl +montaj ücreti diyor.Ender elektronik de taktırabilirsiniz
Servis daha çok isteyecektir. Bildiğim kadarı ile aktivasyon key gerektiği için bu işlemin fiyatı yüksek oluyor.ender 1680tl +montaj ücreti diyor.
biRAZ çok değil mi ?
Hızı gerçekten sabitlemesi bence iyi olmuyor. Şöyle bir sorum var:2015 Golf 7 TDI Highline kullanıyorum. Fren yapmadığını görünce oldukça şaşırdım. Daha önce 2013 model A3 Sportback kullandım. Hız sabitleyici aktifken yokuş aşağı bir yolda hızınızın artmasına müsade etmiyor ve fren yapıyor. Hatta HS 90'a ayarlı diyelim. Koldan hızınızı 50'ye düşürürseniz uygun bir şekilde fren yaparak o hıza düşüyor. Adı üzerinde hız sabitleyici. Benim hızımı sabit tutmadıktan sonra adının hakkını veremez. Ben sadece yukarı doğru çalışırım, aşağı doğru yer çekiminin insafına kaldınız gibi oldu