Würth araç içi temizleme köpüğü nasıldır?

Golfcu02

Üye
İsim
Abdullah
Araç
Golf
Arkadaşlar merhaba. İkinci el araç satın aldım. Benden önce nasıl kullanıldığını bilmediğim için koltukları ve torpidoyu, tuşları, direksiyonu vs temizlemek istiyorum. Karşıma temizleme köpükleri çıktı Würth'ün. Bunu kullansam iyi kötü bir temizlik, hijyen sağlar mı acaba? Kışın kullandığım için döşemelerde nem bırakıp sorun yaratır mı? Elektronik aksama, tuşlara vs herhangi bi sorun çıkartır mı? Teşekkür ederim.

Würth Araç Içi Temizleme Köpüğü Sprey 500 ml Fiyatı

https://www.hepsiburada.com/wurth-arac-ici-temizleme-kopugu-sprey-500-ml-pm-HBC000013PB9F

Son düzenleme:

Yazınız bu şekilde gözüküyor. Lütfen siyah renkle yazmayın

Ekli dosyalar

• IMG_6195.jpeg
    IMG_6195.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 30
Kokusu güzel ancak ben sevemedim hocam bu ürünü.Bahsedildiği gibi mükemmel leke çıkarma özelliği olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.Çok kirli olmayan yüzeyleri güzel parlatiyor diyebilirim.Elektronik aksama bir zararı olmadığını söyleyebilirim .

Son düzenleme:
Yazınız bu şekilde gözüküyor. Lütfen siyah renkle yazmayın
Herhangi bir değişiklik yapmadım hocsm yazıda. Fotoğraf da ekliyorum yazı stiline bir şey yapmadım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250131_220403_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250131_220403_Samsung Internet.jpg
    73.9 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Kokusu güzel ancak ben sevemedim hocam bu ürünü.Bahsedildiği gibi mükemmel leke çıkarma özelliği olduğunu da düşünmüyorum açıkçası.Çok kirli olmayan yüzeyleri güzel parlatiyor diyebilirim.Elektronik aksama bir zararı olmadığını söyleyebilirim .
En azından biraz temizlik yapar mı hocam? İçim rahat etsin diye yüzeysel de olsa temizleyeyim dedim aracı.

Arkadaşlar merhaba. İkinci el araç satın aldım. Benden önce nasıl kullanıldığını bilmediğim için koltukları ve torpidoyu, tuşları, direksiyonu vs temizlemek istiyorum. Karşıma temizleme köpükleri çıktı Würth'ün. Bunu kullansam iyi kötü bir temizlik, hijyen sağlar mı acaba? Kışın kullandığım için döşemelerde nem bırakıp sorun yaratır mı? Elektronik aksama, tuşlara vs herhangi bi sorun çıkartır mı? Teşekkür ederim.

Würth Araç Içi Temizleme Köpüğü Sprey 500 ml Fiyatı

https://www.hepsiburada.com/wurth-arac-ici-temizleme-kopugu-sprey-500-ml-pm-HBC000013PB9F

En azından biraz temizlik yapar mı hocam? İçim rahat etsin diye yüzeysel de olsa temizleyeyim dedim aracı.
Yüzeysel olarak temizleyebilirsiniz bir sıkıntı olmaz bence ama derinlemesine leke vs çıkaracağını düşünmüyorum kullandıktan sonra çok çabuk kuruyor kusma vs yapmıyor.

Yüzeysel olarak temizleyebilirsiniz bir sıkıntı olmaz bence ama derinlemesine leke vs çıkaracağını düşünmüyorum kullandıktan sonra çok çabuk kuruyor kusma vs yapmıyor.
Teşekkür ederim hocam. Malum kış ayları olunca koltukları da derinlemesine temizleme şansı yok kuruması sorun olur. Bu sprey iyi kötü içimi rahatlatır diye düşündüm, sizlerin görüşünü almak istedim. Malum ikinci el araç kim nasıl kullandı bilinmiyor. Yarın duruma göre almayı düşünüyorum :)

Başka kullanan varsa yorumlarını paylaşırsa da çok sevinirim

Hocam APC deneyebilirsiniz. Konsatre olarak alırsan çok uzun süre yeter. Marka tavsiye edemem Türkiye'de hangi markalar kolay bulunur bilmiyorum.

marketten aspirin var kırmızı şişe ondan alın ılık su bez ile girişin tertemiz olur.devir ekonomi devri hem de daha temiz olur kalanını evde kullanırsınız.

Derin temizleme yapmaz ancak koltukta döşemede kalan su damlası izleri için kullanıyorum başarılı. Daha önce şoför tarafı kapı döşemesinde beyaz su izleri vardı ıslak birşeyle sildiğinde gidiyor 2 gün sonra tekrar ortaya çıkıyordu kusuyordu. Köpük bana kesin çözüm sundu leke falan kalmadı. Bazen koltuktalarda damla su izleri oluyor köpükle silip biraz ovalıyorum birşey kalmıyor. Konuyu okuyunca hatırladım bak yine koltugumda su izleri var sileyim bari eriniyorum

Geri