Golf 7 kapıların kendiliğinden kilitlemesi

MehmetEngin

Yeni Üye
İsim
Mehmet
Araç
Golf 7
Öncelikle merhabalar herkese
2015 model Golf 7 Comfortline aracımın kapısı otomatik kilitleniyor. Bir türlü çözüm bulamadım. Gizli özellikleri açmadan öncede varmış bu sorun. Genel olarak izlenimlerim şu şekilde
-Arabadan indiğimde şoför kapısını biraz sert kapatınca kilitliyor.
-Arabaya bindiğim zaman biraz sert kapatırken kontak elimdeyken yine kilitliyor.
-Diğer kapıları kapattığım zaman otomatik kilitlenmeye denk gelmedim.
-Bazen çok nadir kapı kilidini açmak istediğim zaman anahtardan açma tuşuna basınca anında geri kilitliyor.

Şimdiden yardımları için herkese teşekkür ederim.

Manuel vites elimde OBDeleven cihazı var Pro sürümü dahil eğer yönlendirebilirseniz çok mutlu olurum
Cihaz kodlama yapıyorsa sorun değil.
Adaptasyon yedeği olmadığı için tahminen benzeyen kod satırlarını yazıyorum. Uzun kodlamalarda easy_close veya Locking for Door Slamming active benzer satır olup da işaretliyse tiki kaldır. Adaptasyonlarda da internal_passive_entry_exit_byte1-passive_exit_door_slam_lock benzer satır var ise onu da pasifleştirip deneyebilirsin..

Son düzenleme:
Upvote 0
Cihaz kodlama yapıyorsa sorun değil.
Adaptasyon yedeği olmadığı için tahminen benzeyen kod satırlarını yazıyorum. Uzun kodlamalarda easy_close veya Locking for Door Slamming active benzer satır olup da işaretliyse tiki kaldır. Adaptasyonlarda da internal_passive_entry_exit_byte1-passive_exit_door_slam_lock benzer satır var ise onu da pasifleştirip deneyebilirsin..
Driver door bölümünden mi giriyoruz. Ben tüm kodlamaları tek bir yerden göremiyorum. Daha doğrusu bulamıyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_6850.png
    IMG_6850.png
    149.5 KB · Görüntüleme: 5
Upvote 0
Obdeleven için B7 Start System Interface isimli modül, vcds için ise 05 Acc/StartAuth isimli Modül, kodlar uzun kodlama menüsünde olması gerekir. Bu modüller Anahtarsız çalıştırma olan araçlar için, sizin araç manuel olduğundan bu modüller yoktur muhtemelen, Aracınızda başka bir sorun da olabilir veya bu özellik için farklı bir kodlama da yapılmış olabilir.

Upvote 0
Obdeleven için B7 Start System Interface isimli modül, vcds için ise 05 Acc/StartAuth isimli Modül, kodlar uzun kodlama menüsünde olması gerekir. Bu modüller Anahtarsız çalıştırma olan araçlar için, sizin araç manuel olduğundan bu modüller yoktur muhtemelen, Aracınızda başka bir sorun da olabilir veya bu özellik için farklı bir kodlama da yapılmış olabilir.
Maalesef b7 özelliği yok. Biri ile görüştüm hallederiz dedi kodlama yapılmıştır ekstra güvenlik özelliği tarzında konuştu istersen belirli bir saniye sonrası kapattırırız istersen iptal ederiz dedi bakalım cuma günü uğrayacağım sonucunu yazarım burada

Upvote 0
Maalesef b7 özelliği yok. Biri ile görüştüm hallederiz dedi kodlama yapılmıştır ekstra güvenlik özelliği tarzında konuştu istersen belirli bir saniye sonrası kapattırırız istersen iptal ederiz dedi bakalım cuma günü uğrayacağım sonucunu yazarım burada
eger bu obd eleven aracin su anki tum halini backup aliyorsa, siz ne olur ne olmaz diye bir backup alin bence, begenmediniz ozelliklede olsa calisan bir sistem varken bence faydali olabilir.

Upvote 0

Geri