VCDS ile DSG basıncını ölçme

mustafacagri

Katılımcı Üye

İsim
Mustafa Çağrı
Selamlar,

VCDS ile DSG tüpünün basıncını nasıl görebiliriz ve olması beklenen değerler nedir?
Daha önce aşağıdaki adımları izleyerek sıfırlama yapmıştım fakat basıncı da burada mı izlemeliyiz yoksa hareket halindeyken başka yerden mi bakmalıyız?

02 Auto Trans
Basic settings
Basic settings of transmission

Sonrasında da aşağıdaki seçenekleri seçmiştim:

Main status of abort code basic setting-Basic ... Substatus of abort code basic setting-Basic ... Basic setting sequence index-Basic_Settings...

1000416601.jpg

Desteklerinizi bekliyorum :)

yetkili serviste tüp ve plate değişimi yapılmaya başlandıgı söylendi ne derece doğru bilmiyorum eğer öyleyse artık orjinal tüp ve plateden devam ederiz

Upvote 0
Car scanner ile bulamadım nereden bakıldığında yani filtrede çıkmıyor hocam siz hangi adımlarla takip ederek bakiyorsunuz

Canlı veri okumada arama kısmına Pressure Supply yazarsanız çıkıyor

Ekli dosyalar

• d60a7368-f6f5-41e4-b9e3-a616add8f320.jpg
    d60a7368-f6f5-41e4-b9e3-a616add8f320.jpg
    53.9 KB · Görüntüleme: 10
Upvote 0
yetkili serviste tüp ve plate değişimi yapılmaya başlandıgı söylendi ne derece doğru bilmiyorum eğer öyleyse artık orjinal tüp ve plateden devam ederiz
Bu hep varmış zaten, şöyle ki birkaç ay öncesinde başıma geldi. Servis cihaza bağlayıp şanzıman checkup' ı yapabiliyormuş ve tamir kiti de varmış. Kimisi yok, kimisi var diyordu, başıma geldi ve öğrendim. Şunu da öğrendim 180-200k arası kesinlikle şanzıman (mekatronik) gidiyor. Bende öyle oldu, 198' de gitti...

Upvote 0
Bu hep varmış zaten, şöyle ki birkaç ay öncesinde başıma geldi. Servis cihaza bağlayıp şanzıman checkup' ı yapabiliyormuş ve tamir kiti de varmış. Kimisi yok, kimisi var diyordu, başıma geldi ve öğrendim. Şunu da öğrendim 180-200k arası kesinlikle şanzıman (mekatronik) gidiyor. Bende öyle oldu, 198' de gitti...
Merhaba hocam siz yetklide cihaza bağlatıp checkup yaptırdınız mı ? Ne dediler ? Tamir kiti işlemi için fiyat nedir bilgilendirebilir misiniz ? Teşekkürler

Upvote 0

Geri